Par vietu varu ar Aizputi nočekot.
Nedomāju, ka ogu ali izslēdz skābos. Mēs jau ar Andi (kurš, kā varat iedomāties, ir traki liels šīs tēmas aizstāvis) runājām, ka vērtēšana būtu traki subjektīva, manuprāt, vairāk patīks/nepatīk līmenī. Jo es, piemēram, zinu, ka saldenie ogu ali man parasti nepatīk un tas noteikti iespaidotu manu tiesāšanu. Un par skābajiem, nez vai gada laikā pieklājīgu skābuli var nobrūvēt. Drīzāk varam tēmu 2017. vai 2018. gada konkursam jau tagad rezervēt.
Bet vispār nav jau problēmu mainīt pieeju konkursiem un vairākas kategorijas taisīt.
Attiecībā uz konkursiem un Aldari, var prasīt, protams, bet tad mums pašiem vispirms par formātu jāvienojas. Nedomāju, ka šis būtu jāpadara par pasākumu, kur galvenais ir tas, cik lielu labvēlību izrāda korporatīvais sponsors. Neesmu pieredzējis, ka sponsoru nauda nāktu bez saviem nosacījumiem :) Papildus piešprices ir ok, bet to, ka visa pasākuma norise atkarīga no sponsora naudas man personīgi nepatīk.