^^es ar ar sūkni cirkulēju, bet dzesētājs jauns, vēl nav mazgāts.
^ nejauc dezinfekciju ar mazgāšanu. caurule iekšpusē pamatīgi apaug, vajag tīrīt. parasti mazgā ik pa 3-5 vārīšanas reizēm.
^^es ar ar sūkni cirkulēju, bet dzesētājs jauns, vēl nav mazgāts.
^ nejauc dezinfekciju ar mazgāšanu. caurule iekšpusē pamatīgi apaug, vajag tīrīt. parasti mazgā ik pa 3-5 vārīšanas reizēm.
Piekritīšu #kastrolim! Man ir bijusi vairākkārtīga pieredze ar pretplūsmas dzesētājiem, kā plākšņu, tā caurule-caurulē. Un varu droši apgalvot, ka TIKAI izskalošana nestrādā. Ok strādā, bet līdz brīdim kad iekšpusē ir savairojusies tāāāda kolonija, kad vairs "plika" izskalošana nestrādā! :))
Kā ar pieredzējušu aci šķiet vai ar šādu dzesētāju (40 plāksnes) varēs sakarīgā laikā atdzesēt ap 160 litriem? Vai tirgot nost kamēr jauns un meklēt lielāku?
ko tur zīlēt, pieslēdz ūdeni un izmēri laiku, temperatūras. uz aci liekas ka nekas dižs nav, ap kvadrātmetru. speceni nemeklēju.
Kā mazgāsi dzesētāju? Sūknis ir ?
Oskars said: Kā mazgāsi dzesētāju? Sūknis ir ?
Jā, jauns glīts, rūc kā bitīte:) Jau savu veco pretplūsmas dzesētāju ar ķīmiju izdzenāju kārtīgi! Tagad veidosies cita "brūža garša"
Vobla said: Jā, jauns glīts, rūc kā bitīte:)
A parādi!
Piekrītu, sērkociņu kastīte ir grandioza!
Vobla,sūknis no nerūsošā tērauda vai kaut kāds sakausējums?
http://www.roverpompe.com/en/prodotti/alta-temperatura/novax-b-liquidi-caldi-max-95-c bet aiziet jau off-topic!
a ko viņš tik lēns? tikai 2x ātrāks par manu 20W kroplīti...
Šodien paniezēja nagi uz kaut ko smuku, uztinām pretplūsmas dzesētāju no krājumā esošām kapara caurulēm, kapars iekš kapars :) 12mm/18mm x 10m, ārējā gan bišku apsūbējusi, nu ņikas :) Vēl tik gali jāpielodē.
Pa skaisto! Kā tik smuki satini?
alusvedejs said: Pa skaisto! Kā tik smuki satini?
Jā!?
Glīts gan :)
Man jautājums tāds ja vajag "čūskiņu" spirāli likt fermenterī 100l+ ar domu pēc rūgšanas nosēdināt raugus un apiņu daļiņas, pieslēgts tas būtu saldētavai ar glikola tvertni caur kuru arī cirkulētu aukstais glikols no saldētavas uz fermenteri. Vai kaparu izvēlas tāpēc ka tas salīdzinot ar ņeržu labāk vada t un vieglāk salocīt? Vai ņeržu nerūpnieciski mājās vispār varētu tādā ritulī saritināt? Tak kapars ne pārāk ar ķīmijām reaģē!? Kādi ir Jūsu (kam 100+ litru) atdzesēšanas pirms pildīšanas paņēmieni?
alusvedejs said: Pa skaisto! Kā tik smuki satini?
Vienu iekš otras ievilkām ar trosi, pagrūti gāja, bet divatā tas izdevās diezgan ātri. Un tinām uz plata dēļa ap propāna balonu, arī divatā.
Vēl man šitāds skaistulis būs komplektā! Āāā... nerūsiņš! :)