tie 50L bez plastmasas rokturiem, laikam jā. domāju ka nav nekādu problēmu arī šajos iemontēt tenus, tāpat kā jebkurā katlā. vienīgi dibens varētu nebūt pilnīgi plakans.
man bija tāds kegs.
sākumā sildīju to ar gāzes degli no apakšas. pēc tam iemontēju viņā elektrotenu no sāniem.
abos variantos darbojās.
Kā sastāv ar 10L kegiem? Ir varianti dabūt?
nav gluzhi kegs, bet kaut kas. atdoshu par kaadu apjomu maajbruuveejumiem. esot 20L. esot piepampis jo kaads kaadreiz ieleejis neizruugushu alu. citaadaak spiedienu turot, bet paarbaudiijis neesmu
alus_muca.jpg
zux said: nav gluzhi kegs, bet kaut kas. atdoshu par kaadu apjomu maajbruuveejumiem. esot 20L. esot piepampis jo kaads kaadreiz ieleejis neizruugushu alu. citaadaak spiedienu turot, bet paarbaudiijis neesmu
zux said:
Kā šāda muciņa iekļaujas mājbrūvētāja apritē? Man ir iespēja iegūt līdzīgu 30L mucu.
Zux pa cik?
Velna_milti said: Zux pa cik?
zux said: atdoshu par kaadu apjomu maajbruuveejumiem.
Tad jau laikam man nespīd :) Pa atvaļinājumu visu esmu izdzēris un pa šito karstumu neko neesmu vārījis.
Interesē neržas 50 litru kegs alus vārīšanai, Lielvāde. 28357418
Velna_milti said: Tad jau laikam man nespīd :) Pa atvaļinājumu visu esmu izdzēris un pa šito karstumu neko neesmu vārījis.
vari sanjemt uz paraadu, atdosi kaadaa maajbruuveetaaju seminaaraa savus maajbruuveejumus :) sieva luudz atbriivot vietu :(
Cik atminos no vecajiem laikiem, tad šeptējies cēsu ielas apkaimē... Droši vien sen viss mainījies? No kurienes pašizvešana?
pashizveshana no jelgavas, vai varu izmest marshrutaa jelgava - cesu iela turpat vien esmu
tomeer mucinja jau pievaakta bez manas zinjas :(
Kāds lasījis alumīnija gurķus svešā dārzā?
ni ni, sieva njeema situaaciju savaas rokaas...
Kādam ir kāda info kur tikt pie 50L kegiem? Gribas brūvēt vairāk, lai nav pāris pudeles, bet pāris kastes kuras izgaršot.
Uzzvani Andrejam no AleHouse 26166054 viņiem pilna noliktava ar 50niekiem.
Sveiki, nopirkšu 30L nerūsējoša tērauda kegu bez plastmasas detaļām. Ar jebkuru galvu vai arī bez tās
Iegriezies kādā metālu pieņemšanas punktā. Tur kegiem apzināti ir noravētas plastmasas detaļas. Kegus šādā stāvoklī redzēju pieņmšanas punktā Imantā.