Vadims said: Vai kadam ir interese nopirkt 19 litrigus cornelius kegus? Pa 50 eur

Man pašam sev vajag. Ja tie ir jauni/atjaunoti un ar PVN, tad ņemu visus.

Ja tie ir lietoti, bez kvalitātes garantijas, tad tā cena ir bik par augstu. + neuzrakstīji kurai sistēmai

Linards said: Pavisam noteikti par vienu interese ir: linards.dzerve(at)gmail.com

Kāda Tev jēga no viena kornēlija? Jāpērk pieslēgumi + jāsariktē šļaukas... Un ir vai nav atjaunoti- atjaunošana jau ir tikai blīvīšu nomaiņa- pilns jēbajs ar tām!

Parastu 30l kegu reklāmā var nomedīt pa 30eur. Līdz ar to cenas attiecība sanāk eiro par litru un kegs uzreiz der uz esošā mikromatika.

Taviem cenas/litra attiecība daudz sliktāka un Kaspītim taisnība - ar vienu par daudz ķēpas jo mikromatiks virsū neder. Vajag pirkt papildaprīkojumu.

Jā cilāt vieglāk, bet mums jau šeit ir spēcīgi vīri kas ar vienu roku roku iejavotos graudus no grāpja var izcelt. Ar VIENU ibio!

^ Vieglums ir viens liels pluss, bet ir vēl cita lieta- usā receptes ļoti bieži ir uz 5 galoniem = 19l, kas ir viens pilns kornēlijs, šādam tilpumam ļoti piemērots arī 30l izmēra vārkatls, manā gadījumā fermenteris 20+ l krievu skābes balons = viens pilns kornī kegs. Vēl kas, ja es savā ledusskapī varu ielikt vienu resnu 30l kegu, tad kornēliju varu salikt četrus!

3 months later

pivars said: Ir kādam labs piedāvājums uz 50l kegu? Paredzēts vārīšanai tāpēc der bez fitinga. vizuāli normālu.

joprojām ir interese.

https://www.ss.lv/msg/lv/production-work/production-work-orders/food-and-nutrition/cafes-restaurants-vehicles-and-tools/bcolnc.html

Tā ir S sistēma ?

S vai D .

Pirms pērkat kegu, kurš nav ar A vai G tipa fittingu (Latvijā plaši izmantotie), painteresējaties kur un pa cik dabūt attiecīgu mikromatiku (Dispense Head).

couplers.jpg

bet džekum tak fittingu nevajag. viņš grib nogriezt augšu un alu tir vārīt.

Sveiki. Man jau uz Janvāra beigām solīja atvest ap 100gab 50l kegus, kavējas, ceru ka līdz Februāra beigām atvedīs. Cena būs 25-35 eur/gab atkarībā no fitinga un kega stāvokļa. Ja gatavi paciesties tad ciešaties:) Fitingi: A- 16 gab G- 17 gab S- 58 gab U- 5 gab D- 1 gab Kad būs tad izbazūnēšu info.

IMG-20161208-WA0003.jpg

IMG-20161216-WA0000.jpg

Vobla said: Sveiki. Man jau uz Janvāra beigām solīja atvest ap 100gab 50l kegus, kavējas, ceru ka līdz Februāra beigām atvedīs. Cena būs 25-35 eur/gab atkarībā no fitinga un kega stāvokļa. Ja gatavi paciesties tad ciešaties:) Fitingi: A- 16 gab G- 17 gab S- 58 gab U- 5 gab D- 1 gab Kad būs tad izbazūnēšu info.

image https://kupla.lv/assets/files/2/2836.IMG-20161208-WA0003.jpg image https://kupla.lv/assets/files/2/2837.IMG-20161216-WA0000.jpg

Labprāt 2 nopirktu, lai taptu par katliem!

mani varētu ar G fittingiem interesēt. varbūt ne gluži visi 17, bet tik cik piedāvājuma brīdī varēšu atļauties.

23 days later

kāda situācija ar tiem kegiem?

4 days later

pivars said: kāda situācija ar tiem kegiem?

Nekas labs tur nav, tie atrodas UK un sanāk ka nav izdevīgi vest:( Situācijas attīstība bija tāda ka decembrī teica ka 100% ka vedīs, janvārī 50/50, februārī jau tikai 25%, nu martā....