Kāds nepārdod pudeļu aizkorķētāju? Vajadzētu jau uz nedēļas beigām. Ideālajā gadījumā, ja nāktu klāt piedāvājumā arī pāris desmit korķīši.
Tā doma ir pasūtīt no bruvepats.lv, bet pirms tam nolēmu apvaicāties šeit, varbūt kādam stāv lieks saimniecībā neizmantots.

Ja vēlas pirkt tad labākais variants ir no bruvepats.lv. Nesen redzēju depo, bet tur bij uz pusi dārgāks. Kā arī bruvepats.lv vari korķu kaudzes dabūt klāt. Aizkorķētājs plus 100gab korķi kautkur uz 14EUR velk. Baigā jēga no kāda mēģināt nopirkt lietotu nav.

vispirms jau jāsameklē kāds kurš vēlas lietotu pārdot.

Man parastā Greta mētājas. Tā ar laiku nedaudz izļurinās un palokās, un līdz ar to gadās kāds korķīts, kas slikti noslēdz pudeli. Ja Tu tādu gribi, es pa 3.5eur (sanāk importa craft aliņš), varu Tev pārdot. Koķīši man ar gana.

Unikis said: Man parastā Greta mētājas. Tā ar laiku nedaudz izļurinās un palokās, un līdz ar to gadās kāds korķīts, kas slikti noslēdz pudeli. Ja Tu tādu gribi, es pa 3.5eur (sanāk importa craft aliņš), varu Tev pārdot. Koķīši man ar gana.

Izklausās labi, labprāt ņemtu! Aizrakstīju PM par detaļām.

var arii aiznjemties uz pirmo. es tev jelgavaa varu aizdot gan jau kadu korkjiti arii sakasiis

Write a Reply...