Kādas domas par šāda pasākuma apmeklējumu? Zintis tāds nemierīgs, saka ka jābrauc... :)
http://www.brau-beviale.de/en/
Es jau tur tuvumā nedaudz būšu. Bet laikam izvēlētos tādu pasākumu, kas vairāk uz alu, nevis darīšanas ekipējumu orientēts.
Varētu apspriest. Es te arī biju klusībā iedomājies, ka kādreiz derētu apmeklēt.
Es jau arī baigi gribētu. Pagājušo gadu jau arī gribēju, bet sakarā ar darbiem netiku. Jūs domājat par to pašu ko es? Tipa braukt ar vienu mašīnu?
Tas droši vien būtu racionālākais veids.
I will be going, I was just looking at accommodations yesterday. places are filling up fast.
Gordon
And how you plan to go, by car? What are the prices for accomodation?
If I go myself I will fly. but if there is a group driving might work better. I found a hostel across from the fair grounds for 60euro for a double room, most hotels are at least 200 euro
if more will go i can reserve extra room
VanHoutanGordon_091111.pdf
Nu ja izlemjat braukt un neko labāku neatrodat, varu izkārtot Holiday Inn Express Nurnberg-Schwabach http://www.hiexpress.com/hotels/us/en/schwabach/nuesc/hoteldetail Pie bāņa uz Messi. Brokastis, parkings un internets iekļauti cenā. 79 EUR par nakti, max 3 personas numurā. Oficiālās cenas no 158 EUR…
Es būtu gatavs ņemt šitādu variantu
Ja Tu par manējo, tad atsūti PM, sarunāsim, kā to nokārtot.
viesnīcai cena laba a kādi varianti transportam? Mans auto atkrīt, jo sievu bez ratiem nevaru atstāt.
Man ir divi busiņi - viens 7vietīgs un viens 9vietīgs.
we can discuss on Tuesday. Janis, you are in Norway correct? when do you return to Latvia? I have another person who will also come. we can get final count and make reservation after Tuesday. the Hotel Juris listed is much nicer but farther away. i think the hotel will have bus to the event as well.
Tur 500m tālāk ir piepilsētas vilcienu stacija. Līdz Mesei ir pusstundas brauciens (ieskaitot laiku pārsēžoties). Tas, ja nevienam negribas šoferēt, bet visiem gribas dzert.
Jā Gordon, es esmu Norvēģijā un plānoju būt atpakaļ apmēram uz oktobra sākumu.
Tad jau Jura variants arī ir man tīkamākais. Es nezinu vai paspēšu uz otrdienas pasākumu, bet ja skaitiet vietas busā, lūdzu ierēķiniet mani. Kam vajag ielūgumus, lūdzu sakiet. Māris apņēmās sagādāt, tikai jāpasaka precīzs skaits.
Pašlaik man sanāk 5 potenciālie braucēji Zintis Edgars Jānis Andis Gordons +1
Šķiet 6 gab ir visoptimālāk, tad var ņemt 2 numuriņus pa 3 cilvēkiem katrā.
Juri, a tie 79EUR ir no cilvēka, jeb par numuriņu neatkarīgi cik cilvēki paliek?
Bija Gordons +1
79 EUR ir par numuru/nakti neatkarīgi no cilvēku skaita (kamēr tas =<3).