kautkas man te bij uzkāries! paldies. uz kegiem tomēr nepāriešu, neredzu nekādus plusus salīdzinājumā ar pudelēm.
Pudeļu korķi - kāds netirgo?
garaizs said: zb skalot ;)
Nē, nu tas ir vai nu slinks, vai nu biezais!
Lietuvā 1L un 2L neražo. Tās pudeles ir no Polijas. Vienā paletē ir apmēram 1500 pudeles un 1L ar keramisko korķi maksā ap 40 santīmi. Esi gatavs ieguldīt 600LVL pudelēs?:)) Nelielākos daudzumos tās pudeles ir dabonamas par aptuveni 0.6LVL + piegāde. A kas plastmasenēm pie manis dabonamajām vainas?
Ja negrib pudeles mazgāt un kegot, tad manuprāt plastmasenes ir labākais/lētākais/ērtākais risinājums.
janis said: A kas plastmasenēm pie manis dabonamajām vainas?
Nu es piemēram esmu sajūsmā! Būtu litrīgās... vispār "Tev cenas nebūtu"! Kopš esmu sācis pildīt plastmasā 3x ātrāk dezinficējās, 3x ātrāk sapildu, 3x mazāk aiziet pa zemi u.t.t. Turklāt kā Tu, garaizs, saki... viena kaste talkā, otra vēl šur tur... ar tādu patēriņa ātrumu Tev nevis 1/2 litrīgajās jāpilda, bet 5 litrīgajās :))
Starp citu es te pēdējās plastmasenes nemaz nedezinficēju, jo mana teorija ir tāda, ka viņas ražojot visas baktērijas tiek nobeigtas, savukārt pēc ražošanas viņas ir iepakotas plēvē un ka tur kāda nopietna baktēriju kolonnija viņās varētu tikt iekšā ir maza varbūtība, arī ēst tur nav ko. Tad jau redzēs kas no mana testa sanāks.
Šim gan vēl neesmu "pārkāpis" - pirms ~8 gadiem manā lokālajā piparbodītē pārdevēja parādīja Bauskas "sisku" ar tajā peldošām plastmasas plēksnēm un kopš tā laika nevienu alu no plastmasenes neesmu dzēris. Tāpēc arī savu nevelk pildīt plastmasā.
Nu un es esmu redzējis stikla pudeles kurās peld peles un cigarešu izsmēķi. Tas ka pudele nav izskalota, pie tā jau pudeles materiāls nav pie vainas. Tad jau Miestiņā arī alu nevar pirkt , ne? Un Brevingā izlejamo līdznesšanai arī nevar?
cik redzēts, darītavās jau arī nedezinficē jaunas pudeles. izpako, iepilda un basta. bet te jau cits topiks aiziet...
pirku dzerienuservisā. 1000 gab pa 7,1 Ls. Kur vēl lētāk???
Maarcha said: pirku dzerienuservisā. 1000 gab pa 7,1 Ls. Kur vēl lētāk???
Kad? Šobrīd mājaslapa izmet uzrakstu "ŠĀJĀ KATEGORIJĀ NAV PRODUKTU."
jā, tas bija pirms pāris mēnešiem :) bet piezvani tam tirgotājam, viņš sakarīgs, izstāstīs gan jau kas un kā. Man pat toreiz tos korķus garām braucot pieveda man izdevīgā vietā un laikā. Tikai jāsarunā.
Maarcha said: jā, tas bija pirms pāris mēnešiem :) bet piezvani tam tirgotājam, viņš sakarīgs, izstāstīs gan jau kas un kā. Man pat toreiz tos korķus garām braucot pieveda man izdevīgā vietā un laikā. Tikai jāsarunā.
+1 es ar esu viņam zvanījis. viņiem tur laikam admina nava, jo džekus sūdzējās ka kaut kas tai web lapai bija nokritis un dabujuši no kaut kāda veca bekapa celt augšā un tāpēc daudzas preces nav iekšā un nezin kā ielikt...
normāls džeks un var sarunāt lai pieved klāt. es pie viņiem tajā veikalā ne reizi neesu bijis. vienmēr man preci līdz mašīnai ir atvedis.
arii es dabuju pie vinja korkjus 100 gab + zhaaveejamo koku prieksh 77 pudeleem, samaksaaju kopaa 12 latus. vinjsh veel raadija arii shampja izmeera korkjus (29mm laikam), tie ir daargaaki, 2 sant. gab. un arii korkjeetaajs tam izmeeram bij dabonams (principā tads pats, tikai ar mainaamu galu)
veel tur shaadas taadas mantas vinjam bij.
dzerienuserviss.lv tagad korķi maksā 1Ls par 100.gb. Šodien zvanīju.
Nu jau nedēļu vismaz, es pagājušo nedēļ 300 paņēmu pa 3 Ls. Bet tik un tā, uz pusi lētāk kā vienā citā zināmā vietā :) Bet tas džeks tāds baigi fleksibls, piegādi sarunājām man dikti izdevīgā vietā :)
Mainu kroņa korķus. 100 korķi = 2 pašdarīti ali. Jo dažādāki, jo labāk. Ir pieejami ~ 6000 gab.
Kāds nav pa ziemu iepircis korķus vairumā?
sākumā ar bija doma iepirkt korķus, bet jau 8mēn. iztieku ar korķiem no izdzertajām pudelēm. pat 30 lieki iekrājušies.
Man ir apm. vēl 1/2 kaste. Šodien nesanāks paņemt, bet citādi varam sarunāt.