iepriekšējā diskusija šeit:
https://kupla.lv/topic/majbruvetaju-seminars-jelgava
Pats diemžēl būšu bez alus, mājinieki uztaisīja pārsteigumu un viss tukšs :)
iepriekšējā diskusija šeit:
https://kupla.lv/topic/majbruvetaju-seminars-jelgava
Pats diemžēl būšu bez alus, mājinieki uztaisīja pārsteigumu un viss tukšs :)
Kaleeju Alus buus. Buusim ar alu :)
Busu +1, alus ari bus!
a kur visi ieraksti pazuda?
a kur visi ieraksti pazuda?
Būšu. Alus arī. Pagrabā atradu pirms gada vārīto anīsu. Nu jau anīsu jūt tikai fonā, bet jūt. Bija arī Ziemassvētku alus, bet tas laikam izdzerts. Kaut ko paņemšu ziemas noskaņai.
zux said: a kur visi ieraksti pazuda?
Šitie ? - https://kupla.lv/topic/majbruvetaju-seminars-jelgava
tā vietā lai editētu topika virsrakstu kāds uztaisīja jaunu topiku :)
šis vismaz ir ar īsu un kodolīgu virsrakstu. respect :)
Atļaušos atzīties, ka nezināju kur atrodas Melno cepurīšu balerija. Sejas grāmata saka : adrese - Raiņa iela 20,
https://lv-lv.facebook.com/MelnoCepurisuBalerija Varbūt Jelgavā ir vairākas balerijas :) Pasākuma sākums jau laikam 17 - vai glāzes/kausi alum būs uz vietas ? Kā ar uzkodām ? E.
Atbildot uz jautājumiem - jā, MCB ir tikai viena ;) Mums tiks uzsauktas alus plates un kausi/glāzes arī būs galdā. Paši īpašnieki arī teica, ka ir ieinteresēti pievienoties.
es gan vēl nezinu vai būšu, bet ja sanāks tad kādu alu gan jau atradīšu jelgavā.
Cik sapratu no diskusijām šis ir potenciālais ēdināšanas uzņēmums mājbrūvētāju pasākumam maijā Jelgavā? Nāksies notestēt virtuvi. Īpašnieku līdzdalība protams ir apsveicama. Tik domāju kādu alu vest? Laikam jāņem vienkāršs un saprotams ziemas alus.
Būšu, alus arī
nu tur īpašniekus esmu jau kādreiz cienājis ar savējiem, arī VIEDUS viņi tirgoja, bet kaut kā neaizgāja. tā kā domāju ka var ar visu viņus barot :)
Da normāli gāja, tikai atsākoties studentu sezonai pamainījās klientu loks kam kā Janka teica: "ne*iš tavas alus garšas īpatnības, viņiem davai pusporciju girosa ar diviem galda piederumu komplektiem un 0,3 lētāko alu!" :) Es arī pievienošos izbaudīt izslavēto mājbrūvētāju viesmīlību, un paņemšu savu pirmo paša izstrādāto alu. Paņemšu arī kādu savu eksperimentu, ko drīzumā varēs arī nopirkt, bet tikai vienā konkrētā vietā, kā arī jauno VIEDI šķirni - tumšo alu, ko nopirkt varēs sākot no 01.12. Ilvars
Paldies! Saimniekiem par uzņemšanu un uzkodām, cerams nākamreiz mums pievienosieties. Kapteinim par organizēšanu. Kolēģiem par jauko kompāniju un garšīgo alu. Kristīnei par garšīgo alu. Džeki palika mēmi. Īsta zemgaliete! Biju patīkami pārsteigts, ka Jelgavā tik daudzi dara alu, bet galvenais ļoti labā līmenī. Ļoti daudz veiksmīgi eksperimenti. Jāni, zinu, ka izlasīsi, visu cieņu par jauko diskusiju un alu. Uz tikšanos nākošgad 23. janvārī Jelgavā!
Parsteidzosi, loti apmeklets pasakums! cik paspeju piefikset, vairak ka 20 apmekletaji, alus vismaz 50 litri (palika pari un cilveki vel iemainija lidzi nemsanai, kas pierada, ka 2. majbruvetaju pasakums Jelgava ir tikai laika jautajums)! pievinojos komplimentiem kristinei un draugam, par pirmajiem bruvejumiem, visi izdevusies un garsigi, ta tik turpinat! ka pedejie mohikani ar zux un egilu nolemam par kopeju brew-day kaut kad pavasari, kad bus siltaks, kaut kur jelgava (garazu atradisim!), ta ka tiekamies Jelgava!
Tā kā pirmo reizi biju kādā no mājbruvētāju saietiem, bija grūti spriest, vai alus ir daudz vai maz Atmiņā palika kūpinātais, kas ļoti atbilda nosaukumam, pārmaiņās pēc; patika ari ingvera alus, kār arī Kristīnes un drauga brūvējumi, Kopumā jāsaka, ka grūti iegaumēt to kvantumu. Nākamajam Jelgavas pasākumam varbūt tiešām nelielu ievirzi dodam
Tā nu man arī sanāca ieklīst Jelgavā un pārbaudīt tos Jelgavas brūvētājus. Un ziniet? Ar viņiem viss ir štokos, ap 20 cilvēki pasākumā un alus ļoti labs. Malači! :)
Lāsmas raksts:
http://alusvedejs.lv/wp/majbruvetaji-jelgava/