Tematisko vakaru jautājums ir sens kā šis forums. Nu labi, no 2011. gada vismaz kopš es šeit piedalos. Rīgā par to vairāk nediskutē, bet veido atsevišķus tematiskus pasākumus. Sākumā atceros cik ļoti svarīgi bija uzzināt kolēģu viedokli par manu alu. Nelaupīsim jaunajiem un ne tikai iespēju uzzināt kolēģu viedokli. Šī pasākuma sāls jau ir daudzveidībā.
Es gan nezinu kāds būs 2016.gada mājbrūvētāju kongresa formāts, bet man liekas būtu labi izveidot kategoriju:"Iepriekšējās sezonas labākais, interesantākais alus". Kur katrs kurš vēlās nodod publikas vērtējumam savu iepriekšējās sezonas labāko, interesantāko alu paša vērtējumā, vai kategorija:"Mans visu laiku labākais, interesantākais alus". Daudzi vāra alu, kuru atvērs pēc desmit gadiem, un tas iespējams būs labākais aldara veikums, tad šī kategorija derēs. Sen par šo jautājumu biju domājis, bet iedvesmu deva Jelgavas seminārs, kur bija daudz interesanti un visnotaļ garšīgi eksperimenti.
Bet es protams pievienošos vairākuma viedoklim. Beļģu stiprais alus man pietiekoši savārīts iedvesmojoties no Kastroļa.