• Pasākumi
  • 2. Jelgavas mājbrūvētāju seminārs: 23.01, plkst.17.00 "Melno cepurīšu balerijā"

Pirmajā pasākumā tauta vienojās ka pasākums ir jāatkārto.
un pat vienojās par datumu kurā šis atkārtojums varētu notikt: 23.01.2016
vieta un laiks netiek mainīti: plkst 17 "Melno cepurīšu balerija"

KapteinisEdgars said:

image https://kupla.lv/assets/files/2/2217.mcb.png(mcb.png)

P.S. uzkodas bija varen garšīgas - Paldies saimniekiem.

oho! pasākums tikai pēc diviem mēnešiem, bet topiks jau lipīgs :)

Ziemas alus? Gana plasi, var gradus, teiksim, virs 6%, tikai tad nebus tik daudz alus, jo katram bus pa 1-2 aliem, visticamak, ko atnest!

Tematisko vakaru jautājums ir sens kā šis forums. Nu labi, no 2011. gada vismaz kopš es šeit piedalos. Rīgā par to vairāk nediskutē, bet veido atsevišķus tematiskus pasākumus. Sākumā atceros cik ļoti svarīgi bija uzzināt kolēģu viedokli par manu alu. Nelaupīsim jaunajiem un ne tikai iespēju uzzināt kolēģu viedokli. Šī pasākuma sāls jau ir daudzveidībā. Es gan nezinu kāds būs 2016.gada mājbrūvētāju kongresa formāts, bet man liekas būtu labi izveidot kategoriju:"Iepriekšējās sezonas labākais, interesantākais alus". Kur katrs kurš vēlās nodod publikas vērtējumam savu iepriekšējās sezonas labāko, interesantāko alu paša vērtējumā, vai kategorija:"Mans visu laiku labākais, interesantākais alus". Daudzi vāra alu, kuru atvērs pēc desmit gadiem, un tas iespējams būs labākais aldara veikums, tad šī kategorija derēs. Sen par šo jautājumu biju domājis, bet iedvesmu deva Jelgavas seminārs, kur bija daudz interesanti un visnotaļ garšīgi eksperimenti. Bet es protams pievienošos vairākuma viedoklim. Beļģu stiprais alus man pietiekoši savārīts iedvesmojoties no Kastroļa.

2 months later

KapteinisEdgars said: Rezervācija izdarīta

Ja viss paliek kā runāts un rezervācija spēkā tad sestdien būšu, alus arī. Kas vēl piedalās?

Piedalos. Kapteinis ilgāku laiku nav manīts forumā. Iespējams vajadzētu saimniekiem atgādināt par pasākumu.

Varbūt kāds kurš personīgi pazīst Kapteini vai krodziņa saimniekus varētu sakontaktēties pa telefonu vai savādākā veidā un noskaidrot vai viss paliek kā plānots saistībā ar telpu rezervāciju?

Bez novirzēm - viss notiek kā paredzēts! Pats neparedzētu apstākļu dēļ diemžēl jums nepievienošos. Labā ziņa, ka drīzumā beidzot varēšu tikt uz kādiem Rīgas pasākumiem

Sergeju ievedīšu pie jums. Pati, diemžēl, nepievienošos - tā kā organizējiet citu protokolistu.

Paldies saimniekiem par uzņemšanu un uzkodām! Paldies kolēģiem! Šoreiz stipri mazākā pulciņā, bet galvenais kvalitāte līmenī. Arī eksperimentālie šampānieši piedeva odziņu. Uģim kā parasti labs alus ar prefekti nostrādātu noformējumu. Agnim tāpat. Kolšs bija labs, bet man drusciņ par saldu, bet uz vasaru varētu būt ļoti labs. Izskatās, ka izveidosies jauka tradīcija tikties Jelgavā sestdienās. Man gandarījums, ka arī sestdienu pretinieki pievienojas. Balsošanā ir spēks, kas apgāž pārliecību, arī manu.

kas par balsošanu ?

Paldies Balerijai par telpām un garšīgajām uzkodām! Bijām apmēram 12 cilvēki, alus kādi 16-18 litri. Atmiņā palika Kastroļa 3-gadīgais skābulis un pudelē kaķotais alus, kas strauji kāpa ārā un arī pēc izfiltrēšanas caur sietiņu bļodā nebija īpaši baudāms!

Nākošais pasākums nosprausts uz 26.martu, Kārklu muižā!

Balsošana bija par Linarda glāzēm, bet nu ne pie kāda kopēja viedokļa nenonācām. Vienprātība gan bija par to, ka glāžu cenu nevajadzētu likt klāt pasākuma maksai. Kādas glāzes būs, ja būs, tad jau redzēs cik būs pircēji. Es gan biju domājis balsošanu par Jelgavas semināru sākumā. Nebija galīgi vienprātība par sestdienu, bet patīkami, ka tiek respektēts vairākuma viedoklis un nav nekādu pārmetumu.

Mans atskats vakardienā

http://alusvedejs.lv/wp/2-majbruvetaju-pasakums-jelgava/

Ļoti laba atskaite! Piemirsu, tiešām Speciālista tumšais bija baigi labs. Viņš gan nevarēja neko daudz paskaidrot par konkrēto pudeli, jo tumšais bija trīs dažādās pudelēs, bet kura ir kura nebija īstas skaidrības.Pēc tik ilgas glabāšanas saldumiņam bija labs balanss.