šitām nav tāda poraina tā plastmasa?
Pērkam kopā!?
ko veči perās ar to Olaini, Rāmavas izstāžu zālē viņas tirgojas tikai drusku dārgāk,gan neatceros par cik tiši, pie kam ar visu PVN
Nu DEPO jau arī vislaik stāv
Neviens jau nesaka ka citur nevar dabūt, vienkārši Zux tur katru dienu garām brauc. Un tad vēl pa aliņu pieved klāt, tad nafig man uz Depo vai Rāmavu dzīties?
nu vispaar iebraukshana tur un atrashana prasiija mazliet laika, labi ka kopaa bij 7 burkas, dazhas liekas vel ir. tur tajaa Nordic Industrial Park veel caurlaide jaasanjem, tad kameer atradu iisto kantori, kameer iistajaa kantorii atradu iisto kabinetu utt. karoch nesanaak iisti taa ka "pa celjam" :( lai gan naakamreiz jau buushu izgliitotaaks.
Linards said: Hi Linards!
Many thanks, order is posted and on it's way.
Cheers
Rob
Sūtījums saņemts! Par izsniegšanu vienosimies atsevišķi! :)
Cik ir reālais tilpums tām 50L koniskajām mucām ar skrūvējamu vāku?
50L mucām varētu būt 50 litri :))
Raudzēt viņā var ap 40 litri
atis said: Kopš kura laika aukstumpaka tur aukstumu vairāk kā dažas stundas? Neviens jau ar DHL vai UPS tās pašas dienas piegādi nesūtīs. Ja pērc šķidro raugu un piegāde ir kāda nedēļa, rēķinies, ka zināms loterijas elements pastāv.
Bingo! Vakar ieliku starteri uz maisītāja ar Linarda gādāto wlp, no rīta jau smuki rūgst! Cik man bijusi darīšana ar wy mīkstajām paciņām, tajās raugs kaut kāds vārgulīgāks, parasti piestartējas kādā otrajā, trešajā dienā- laikam baigi maz dzīvas šūnas palikušas.
Man tagd lāgeris ar White Labs- Southern German Lager rūgt sāka tikai pēc nedēļas
Koroče, izejvielu ieguve pie manis Purciemā uz nenoteiktu laiku tiek slēgta. Ja kādam ko vajag tad vēl var dabūt to kas ir atlikumā, bet pēc jaunas preces braukts netiks. Ja ir interese tad pasteidzaties, kamēr vēl ir kaut kas. Tādas lietas kā kegi, gāzes degļi, CO2 baloni arī vēl ir pieejami, bet jaunu pievedumu nebūs. Zvanīt Ausmai! parole - savējais:)))
oho kāds negaidīts pavērsiens!
vienkārši izdomāji mest plinti krūmos vai skaudīgie kaimiņi ierēdņu baru uzsūtīja?
Bez komentāriem!!
Nu mļec, diezgan bēdīga bilde sāk veidoties :( Cerams, ka viss nokārtosies.
Chaabiigi :( Ja varam ko paliidzeet sauc talkaa...
Tagad ir izskaidrojums kādēļ pazuda cenu lapa... Cerams, ka nenoteiktais laiks nebūs ilgs.
Bļin sākas... a ko Tagad?
dzirnaviņas arī pārdod?
pekains said: dzirnaviņas arī pārdod?
Kafiju malsi....