Šeit varētu tusēt Liepājas puses mājbrūvētāji. Vajadzētu apzināt cik aptuveni mūsu ir, ko brūvē, kāda pieredze,varbūt varētu plānot kopīgus braucienus pēc izejvielām pie Jāņa,ja rastos interesenti varbūt ar laiku kādas degustācijas?...

Aizputē ir Uģis no http://serde.lv/. Tur, kur mēs pirmos divos alus pasākumus rīkojām, viņš brūvē visai daudz.

Viņš gan laikam forumu nelasa.

es sākot ar maiju diezgan bieži kursēju rīga-liepāja (reizi nedēlā parasti), tā kā varu kaut ko pievest, ja vajag.

24 days later

Varbūt kāds ir painteresējies vai no LīvPlēša alus darītavas nevar dabūt iesalu?

aizputē var nopirkt iesalu, ja uz rīgu negribas braukt.. es nākamnedēļ noteikti braukšu uz liepāju, varu kaut ko kādam atvest.

Gribētos sākt kaut ko tādu darīt.Esmu no Liepājas varbūt ,urbej,padod savas koordinātes

reini, tu aiznākamnedēļ brauc uz Liepāju?

nākamnedēļ. 3dien vai 4dien.

5 months later

Kāds Liepājā negrib notirgot iesalu un raugu.?

4 months later

1.Kāds ik pa laikam nebrauc uz Liepāju? 2.Kāds liepājnieks nebrauc uz Rīgu iepirkt iesalu?

tu mosh vari meegjinaat kaut ko shaadu lietot? https://www.post24.lv/ ja paziitu kaadu kas kaut cik regulaari tur brauc, tad labpraart paliidzeetu, bet laikam jau nezinu. vispaar, ljoti reti es pats meedzu tur doties, bet tas absoluuti nav regulaari. ja nu kaadreiz izplaanosim braukt un atcereeshos par tevi, padoshu zinju :)

Te ar Karlotēti vajag pakomunicēt ciešāk - viens ir izmantot kurjerus ( DPD, Venipak, LexSysem utt.. ), bet ir variants sūtīt ar autobusu, sarunājot ar šoferi. Draudzīgāka cena un nepiekasīsies ja svars pa lielu. +371 29172474 vai info@bruvepats.lv

tu droši vien runā par to autobusu kas no Rīgas autoostas is stundu izbrauc uz Liepājas autoostu.

a to es sākumā iedomājos ka runa ir par busiņa noīrēšanu Rīga-Liepāja-Rīga, kas droši vien maksā 50 ls vai vairāk. tad jau lētāk sanāks pašam ar vieglo līdz Turaidai pēc pāris maišeļiem iesala aizbraukt.

Nē parasto maršruta autobusu, kas izziet no autoostas. Esmu pats tā sūtījis un redzējis, ka citi sūta.

Tā jau ierasta prakse lauku rajonos - pasaka šoferim, līdz kurienei, piemet kādu latiņu un vajadzīgajā pieturā kāds savāc.

Es neiesaku sūtīšanu ar autobusu. It kā lētāk, bet autobusi dažkārt baisi kavē vai atbrauc ātrāk un neviens šoferis negaida. Man sievai vienu brīdi regulāri sūtīja nelielas paciņas ar autobusu, nu baigs čakars, jo pusstundas amplitūdā viss pienāca. Un nekad nezini kā būs.

Kurjerpasts pa LV jau nemaz nav tik dārgs.

es reizi 2nedēlās braucu uz grobiņu.

14 days later

Es ik pa laikam braukāju uz Liepājas pusi, varam ko sarunāt

3 years later

urbejs said: tel. 29454084

Tev vēl šis pats numurs?