Šodien veicām nelielu maiņas darījumu!
#zux "Kviešu"
Ja man iepriekšējais ne visai, lai neteiktu vairāk :), tad šis jau man garšoja. Atverot liekas, ka gāzes nebūs daudz, bet arī labi atdzesēts un ieliets glāzē dod putu uz 1 cm. Puta gan ātri pazuda, kamēr mazgāju pudeli. Pudelē, starpcitu, dibenā nenoskalojams nosēdums. Izskatās kā aizpērnais, bet alum ne vainas. Atstāju atmirkt.
Priekš kviešinieka ļoti dzidrs. Sākumā likās parūgts, es atļaušos minēt ka IBU ir samērā augsts. Smaržā, un pēcāk arī garšā, jūtams "šampanietis", kas mijās ar kviešu aliem raksturīgo smaržu. Kopumā likās diezgan sabalansēts alus, nebija šādu vai citādu garšu/smaržu dominances.
Vajadzēja prasīt divas pudeles! :))
Tēmas par T-58 iespaidā izdzēru pagājušajā maiņas darījumā iegūtu #aivo "Nr. 8 Stiprais".
Putas nedaudz, krāsa manuprāt ļoti atbilstoša ABV (7,1 %), smuki patumša, bet dzidra. Garša... nu kā lai saka... pirmais iespaids - vai nu padaudz gāzes vai alkohols. Tas bija tas kas traucēja kaut ko citu sagaršot. Tā arī netiku gudrs, kas pie vainas ka man vairāk par 0,3 l. negribās. Vēlāk jau analizējot sapratu, ka šitik stipri ali man negaršo, ja vien tie nav kādi pasaldi porteri. Vēl jau arī viņš stipri pajauns priekš šāda "gāzēja" !