• Pasākumi
  • Mājas alus pasākums Labietī 11.martā 18

Izveidoju atsevišķu topiku, lai nav pārpratumu. ;)

Atnesīšu 3 gadus nostādinātu Jenlain Ambree (7.5%, biere de garde) http://www.beeradvocate.com/beer/profile/309/27116/

Varbūt kādam ir interese pamainīties ar mājbrūvējumiem?

Ieliec apmaiņas tēmā, kas tev ir. Ja sanāks pārskatīt savus krājumus, varētu arī sažukāties, bet pašlaik neko nesolu

Man būs 1 vai 2. Pret melnajiem/kafiju/dūmiem nemainu

Izskatās, ka tikšu es ar, un ar mani divi kukurūzas eili!

Es atstiepšu pa puslitram no pirmās kviešinieku partijas eksperimentiem - ar četriem dažādiem kaķiem.

Baigi labs un kvalitatīvs pasākums sanāca. Cilvēku pamaz, alus pietiekoši, tempi mēreni! Laiku pa laikam pat nācās steidzināt salējējus :) ! Pilnīgi neviens šoreiz nebija tāds kas būtu nedzerams... nu labi... varbūt "edvīns" vēl nav gatavs, varbūt es ko citu teikšu ja mani ar viņu uzcienās pēc gada! :) Daži ali bija tādi pie kuriem es atgriezos otreiz, jo kā jau teicu, cilvēku pamaz alus pietiekoši. Savos pierakstos atrodu, ka atkārtoti esmu lūdzis: #Ogre - Pamelo Andersoni (bagātīgs kviešu alus, ar lielisku smaržu un Beļģu saison raugu) #Uģis - ESB (vienkārši labs un garšīgs alus) #Aigara - Saisons (Tas jau bija pie beigām, bet vienkārši patika) Labs bija piparmētru alus! Nu labi, ne alus, bet dzēriens! :)) Tāāāds aromāts... ka tik turies. Gribēju neizdzerto litru paķert līdz uz mājām, piemaukt ledu, laimu un uztaisīt alus Mohito, bet atnāca ē Ģirts un slavēdams nokopa!

Pasākums tik tiešām labs, paldies Labietim par uzņemšanu!

Interesanti bija pagaršot kviešu alu ar dažādiem kaķiem un bez, garša pilnīgi cita. Uģim atkal alus līmenī, tas 5.9% ESB bija gards. Pokainis un Medvīns bija tik koncentrēti, ka zāģējami mazos kubiņos un metami kafijā.

Pamelo Andersone bija viennozīmīgi mans favorīts.

Mani favorīti: Ogre - Pomelo Andersone Fuksis- kviešinieks bija labi dzerams Daiņa - Labieša alus 100 melnā Ipa, un kaķī to kūts smaku vislabāk kviešiniekam, manuprāt, noslēpa Amarillo Edgara- piparmētru alus, man garšoja, varbūt nedaudz mazāk piparmētru, tad būtu pavisam interesants.

Paldies par pasākumu! Kur plānots tas kviešu pasākums marta beigās?

Linards said: #Ogre - Pamelo Andersoni (bagātīgs kviešu alus, ar lielisku smaržu un Beļģu Labs bija piparmētru alus! Nu labi, ne alus, bet dzēriens! :)) Tāāāds aromāts... ka tik turies. Gribēju neizdzerto litru paķert līdz uz mājām, piemaukt ledu, laimu un uztaisīt alus Mohito, bet atnāca ē Ģirts un slavēdams nokopa!

Pamelo Andersone arī man tika - trīs piles. Bet tomēr kaut ko labu sačāpstināt sanāca. Piparmētru varētu būt labs vasaras alus. Ak..., gaidu vasaru un Labieša terasi :)

12-15 cilvēki, kādi 22L alus (20-25 veidu).

Man ar Ogres Pamelo vislabāk patika. Foršs bija arī Fukša kviesis. Lenteņu kāvējs nedaudz negatavs, bet ir OK

Lenteņu kāvēju vēsu izdzēru - bija tomēr tīri labs - Labietī pārāk auksts bija.

• [deleted]

es saskaitīju 20 + 1 šķirnes un man patika: * PomelaO * crystal kviesis ar redx iesalu * w72 amarillo * ESB

Laikam ne LZiemas IIPA (otra IIPA) un Pokaiņi abas bij stipri par saldu. Un tās piparmētras arī trakas bija, neapzināti gribas domāt, ka sintētika.

Tu kautko jauc - Līgo Ziemas Black IPA noteikti nav salda. Laikam domāji Edgara IPA ?

mums tas piparmētru alus vēl kādi 10l ir, ja kādam interesē mainīties. principā tas bija iepazīšanās vārījums (tipa viva, tikai piparmētru :)), lai saprastu kā piparmētra uzvedās rūgšanas laikā un pēc tam. jo līdz šim man tas aromāts bija pagaisis mēneša laikā. redzēs kā būs šim.

pokaiņu mežam un medvīnam arī tik pirmā skice. piekrītu, ka pirmais par seklu norūdzis.

• [deleted]

Dainis said: Tu kautko jauc - Līgo Ziemas Black IPA noteikti nav salda. Laikam domāji Edgara IPA ?

pwp said: ...Laikam ne LZiemas IIPA (otra IIPA)...

jā otra, NE Ligo Ziemas

8 days later

Ar bremziiti es te straadaaju..

Pamelo bija riktiigi labs, Daiņa kaķotais patika, Zintim kristālkviesis bija interesants un kaut kas jauns bija Linarda krēminieki. Bet kopumā, faktiski nebija neviena tāda, kas liktos ārā lejams!

Write a Reply...