• Receptes
  • Tumšais kviešu alus "SandrAlus", vai kas sanak no ta kas paliek 2...

Atkal improvizeju ar izejvielam. Izleju pa pudelem alu un nolemu uzreiz uzvarit kaut kas jauns.
Pamekleju pa maisiem un atradu:

Apmeram uz 16 litriem:

1.894 Minhenes iesals
0.621 Pilzenes iesals
0.3 Karameļu iesals
0.494 Kviešu gaišais iesals
1.231 Kviešu tumšais iesals (paštaisits)

15 gm Magnum apiņi - 60 min

52C - 25 min
67C - 60 min
72C - 20 min
78C - tecinat
parskalošanas ūdens 76-78C

Raugs: Saflager W-34/70

OG: 1.052

020.JPG_compessed.jpeg(020.JPG_compessed.jpeg)

020.JPG_compessed.jpeg

    Linards said: A kāpēc "SandrAlus" ?

    Tapec ka kviešus preks iesala man uzdavinaja pazina. Viņu sauc Sandra. Es viņai pateicu, ka nosaukšu "SandrAlus" :)

      Write a Reply...