varbūt kādam mētājas viens lieks Pegas ko notirgot, jeb izīrēt uz pāris nedēļām? Gribu pamēģināt pielāgot savu vēzējamo stikla pudeļu pildīšanai.
Varbūt kāds ir jau mēģinājis ar Pegasu stiklā liet?
varbūt kādam mētājas viens lieks Pegas ko notirgot, jeb izīrēt uz pāris nedēļām? Gribu pamēģināt pielāgot savu vēzējamo stikla pudeļu pildīšanai.
Varbūt kāds ir jau mēģinājis ar Pegasu stiklā liet?
A kur tavs, nu tas ko biji aizdevis man!? Un jā, esmu izmēģinājis arī pildīšanu stiklā, un jā ir sanācis, bet ir arī nesanācis. Labāk piezvani, un izskaidrošu uz pirkstiem to sistēmu !
Tas manējais ir CEM, bez pretspiediena. Lai gan sāku prātot, ka CEMam ar varētu pretspiedienu uzmeistarot pa atplūdes galu.
Pegas un CEM atšķiras!? Kamēr tavam CEM nebija sačakarējusies tā blīve, esmu ar viņu pildījis arī stikla pudeles. Rezultāts 50/50 , jo plēsa kopā pudeles kakliņus. Vispār ja šo to pārtaisītu un pielāgotu, tad varētu arī pildīt. Pildīt gan varētu tikai "parastās" pudeles, jo swing-top pudelēm kakliņš nelien iekšā CEM.
Jā, Pegas ir pretspiediena pildāmais, no sākuma iepūš co2 un tad tikai alu lej. Nu jāpagarina tā apakša CEMam, lai vēzējamās lien iekšās.
Edgar, kāpēc tev vajag tieši Pegas ar pretspiedienu? Cem krānam it kā var uzlikt adapteri un pildīt glāzēs vai stikla pudelēs.
No šīs vietas sīkāk, lūdzu! Kur var nopirkt, cik maksā?
Lai arī kŗāni man ir, bet to darbību pilnībā neizprotu, lietojis neesmu. Adapteri gan redzējis esmu tikai iternetā, par tā maksu nezinu pagaidām diemžēl. Varbūt var taujāt Top servisam?
CEM ir baigā štelle,es lietoju, un esmu apmierināts! Paskatījos youtube, tas adapteris ir domāts lai no CEM var liet glāzē, nelietojot atsevišķu krānu! Pudeļu uzpildei viņa pielietošanu youtube neatradu. Ja viņš nemaksātu dikti dārgi,man noderētu.
http://www.youtube.com/watch?v=d36biCRZIVA,varbut noder
es ebay skatijos ir tada beer foam valve,tas ir kkas lidzigs tam cam?
Tas adapteris CEMam ir kā parasts krāns, lai ielietu glāzēs.
Linards tādu adapteri liešanai glāzēs no pet pudeles ir uztaisījis :)
Tas "fast beer" adapteris slāpē putas, pats redzēji kāds putu kalns bija caur manu "adapteri" :))