Erlenm. kolba 5 L ar šauru kaklu brz slip., d-55 mm 25.62 EUR +PVN Erlenm. kolba 3 L ar šauru kaklu brz slip., d-55 mm 19.65 EUR +PVN Erlenm. kolba 2 L ar platu kaklu bez slīp., d-75 mm-6.98 EUR +PVN

Runājot par Baltalab....

Var pajautāt man arī :) Konkrētās kolbas paskatījos - sanāk man dārgāk, jo Baltalab laikam Čehus vai Krievus tirgo. Gan mēs palaidīsim noliktavā esošo lietu mājaslapu drīzumā - tad būs ērtāk.

Labas cenas. Kāds ražotājs? Salīdzinājuma Klīva tirgotās Simax Erlenmeijera šaurkakla kolbas bez slīpējuma: 2l 20.45€, 3l 35.20€, 5l 54.20€

Ražotājs jau nav tik būtiski, vismaz stikliem. Svarīgāk, lai tas ir Borosilikāta stikls ar karstumizturību, nevis parastais viegli plīstošais. parasti virsū ir balts kvadrāts vai aplis - karstumizturības marķējums.

Tas pats Čehu Simax - ir no borsilikāta, pats vāru kolbā. Parastā stikla lielās kolbas pat neved ne Klīva ne Baltalab cik zinu. STLV - atver savu topiku šeit varbūt. Vajadzības jau ir daudz un dažādas, tikai tauta nav informēta ko vari piedāvāt.

STLV said: parasti virsū ir balts kvadrāts vai aplis - karstumizturības marķējums.

Kā manā bildē ;) Bet man tikuntā tika ieteikts uz gāzes plīts apakšā likt režģi.

Tas vairāk lai izlīdzinātu temperatūru uz stikla virsmas, cik es to izprotu. Stikls jau jūtīga zaraza šajā jautājumā. Ātri var saplaisāt. Brāļa pudeles, jau klasika šajā jautājumā.

Aigars said: Labas cenas. Kāds ražotājs? Salīdzinājuma Klīva tirgotās Simax Erlenmeijera šaurkakla kolbas bez slīpējuma: 2l 20.45€, 3l 35.20€, 5l 54.20€

klīvā nesen varēja nopirkt tikai 1l, 2l bija jāpasūta pa šito ciparu. par lielākām man atbildēja ka nav variantu.

Janvāra beigās, Klīvā komplektēja pasūtījumu un solījās dažas lielās (3l un 5l) ņemt, izdrukāja augstāk minētās cenas.

Ilgstosi karsēju borsilkāta kolbas virs gāzes bez sieta, nekādu defektu. Dāvāto aizlaiku 5l Bunzena nemarķēto kolbu, kas apaksā saplaisājusi, gan, neriskēju karsēt.

3 years later

Kādas varētu būt pašreizējās vietas kur meklēt Erlenmeijera kolbas par normālu ciparu (vairāk interesētu 3l)?

baltlab.lv 3litri kolba 18EUR+pvn
                      ūnijas iela 6, rīga

Es arī esmu pircis Baltlab.
                        2L kolba daudz lētāka nekā 3L.
                        Uz 40-50L alus 3L starteris piriekš lāgeriem labs variants, eliem 2L pietiekoši.

Write a Reply...