Dainis said:
gribi teikt, ka sagāzējot vienu pudeli ar šito, bet otru ar parasto cukuru, var just atšķirību ?
Ja to jautā man, tad tiešām nemāku teikt, jo esmu gāzējis tikai ar dektrozi. vnk dekstroze tas ir tīri tas ko raugs ņamma. Dekstroze cik saprotu ir tas pats kas saharoze tikai spoguļattēla no ķimijas viedokla. Vai veikalā perkamais parastais cukurs ir 100% tas pats- tiešām nezinu. moš ir. varbut kludos, jo rakstu uz atminu un esmu izdzeeris 6 alinus gāzētus ar dekstrozi. Kopumā es pārņēmu brūvēšanu, no drauga, kas jau laiku bija brūvējis un viņš ieteica dekstrozi labāk par parasto cukuru man aizmirstu iemeslu pēc, bet balstoties uz zināšānām no grāmatām un interneta. Jebkurā gadijumā- esmu iepazinis dekstrozi daudzos brūvejumos un zinu kā viņa uzvedās un kāds būs rezultāts periodiski stāvot pudelē, šo visu apgūt ar cukuru no nulles salīdzināšanai nevēlos :)