• Pasākumi
  • Mājas alus pasākums 18.septembrī 18 AleHouse

Atsākam rudens/ziema pasākumu sezonu otrdienu vakaros. Pierezervējiet datumu - 18.septembrī 18 AleHouse (Lāčplēša 12).

Pasākuma tēma - Latvijas dzintara.
https://kupla.lv/topic/vienas-receptes-alus-2012-gada-rudenim
Visi ņem līdzi alus, kas taisīti pēc šīs receptes, sāksim pasākumu ar rezultātu salīdzināšanu.

Citus alus arī drīks ņem līdzi, bet tiem ķersimies klāt pēc Latvijas dzintara eksemplāru salīdzināšanas.

Varbūt jāuztaisa ašais konkurss ar vērtēšanu? Salīmējam Latvijas dzintara aliem numurus un tad balsojam par labāko?

ja grib konkursu, ta sākumā jāzin, cik paraugi jāvērtē - lai nav pa daudz Blomē vismaz zinājām, ko vērtēt - vai atbilst stilam, ko šeit?

Man būs

MārtiņšK, kā receptes autors, nogaršos un pateiks - atbilst vai nē. Tā arī varēs zināt.

var arī tā. tad man arī būs, pirms 3 dienām sapudeļoju - blīvums no 1,050 uz 1,014.

Ja nopietni, man liekas, ka šajā reizē neatbilstība/atbilstība stilam nav jāmeklē. te jau drīzāk jākonstatē atšķirības pie vienādām receptēm.

Kaads es, ko es? :) garshiigs/negarshiigs veerteejums un viss...

Alus būs, pats uz (?) zīmes!

valdis said: Blomē vismaz zinājām, ko vērtēt - vai atbilst stilam, ko šeit?

Neredzu problēmu, kā paraugs jāņem : http://www.lacplesisalus.lv/lv/#sortiments/lacplesis-dzintara

MartinsK said: garshiigs/negarshiigs veerteejums un viss...

šitais ģeld! ;)

AleHouse ir izlejamais un pudelēs Anderson Valley Boont Amber Ale - http://www.ratebeer.com/beer/anderson-valley-boont-amber-ale/330/

Vienkārši lielisks. To nogaršot ieteiktu PĒC mūsu mēģinājumu baudīšanas ;)

Vai pasākums ir atvērts arī čaiņikiem?

Jebkuram. Arī tiem, kas vēl nebrūvē. Un savu alu līdzi nest nav obligāti.

GirtsE said: Vai pasākums ir atvērts arī čaiņikiem?

10 days later

Kādam vēl būs LDz ? Baigais klusums ...

Nu ir dzirdēts, ka dažiem būs ;)

Man arī.

Man būs.

OG 1.048 FG 1.014

Tikko atrisināju jautājumu par dalību šinī pasākumā! Ja nenotiks nekas ārkārtējs, tad es būšu un būšu ar visu "dzintaru" :)

Man būs saldais Latvijas dzintars. OG1060;FG1023 ABV 4,9% Drusku par daudz ūdens iztvaikoja un OG sanāca augsts, domāju būs stiprais dzintars, bet re kad nekā, sanāca saldais. Pirmais aliņš kuram beigās tik augsts blīvums. Varbūt, ka dēļ krasajām temperatūras maiņām rūgšanas procesā. Lēju uz rauga pīrāga.

izskataas ka riit atkal ieradiishos nedzeeraaja statusaa, panjemshu liidzi dazhus saveejos, ceriibaa ka kaads iedos man arii savus liidzi uz maajaam pagarshot...

Iedomājos, ka arī varētu pamēģināt apmeklēt šo pasākumu un paņemt līdzi vēl savus divus pēdējos aliņus. Kaut kā gribās tomēr uzzināt arī pieredzējušāku cilvēku domas par savu brūvējumu. Jācer tikai, ka neviens neaizies mājās ar sāpošu vēderu Kā vispār atpazīt visus, kas arī būs ieradušies, lai es nepiesēstos pie neīstajiem?

Tici man, tu mūs ar citiem nekādi nesajauksi! Nedomāju ka vēl kādai kompānijai viss galds būs nokrauts ar savu taru... :)))

Un galvenais atceraties, ka tie kas ierodas pēc 18 rēķinās ka būs strauji jāiedzen nokavētais.