Tagad jums ēbajā jāpasūta attiecīgs daudzums Alus pudeles (uz svaru!) un atnāks pieci taukšķi kolas pudeles :-))
tā, nu jau visi 4 tk ir veiksmīgi rezervēti, atlikušie 850 paliks man.
Degustāciju saietos būs bik smieklīgi, kad daudziem būs tie Coca-colas korķi
Kādam nolūkam metāla korķiem iekšpusē ir uzlīmēts papīrs? Vai dezinficējot tas jāplēšs nost?
Es atkal iedomājos, ka tie baltie aplīši ir no plastmasas un maucu korķus tik virsū, bet vispār jocīgi, kāpēc tie ir mazāka diametra, tā lai redz dabīgo korķi? Un ko kunce par to saka:)?
vakar nopirku savu pirmo korķīšu spiedi un nedaudz pakorķēju. kā rezultātā sliecos domāt, ka tie korķīši ir daudzkārt lietojami. nu reizes 5 noteikti, atkarībā no attaisāmā.
vai es kaut ko esmu palaidis garām un labāk lietot katru reizi jaunu?
tos ar plastmasas blīvējumu, ja kārtīgi nosterilizē, varbūt ka arī var vairākas reizes.. bet nu pēdējā megapaka, ko mēs te sametāmies mums izmaksāja 0,5sant/gab. Nez vai ir vērts.
Iegādājos caur http://www.dzerienuserviss.lv/ Ivars pa 0,071 korķjus tas kantoris tiešām rullē, gan cenas labas gan rezervāciju var sarunāt 29497071 rekomendēju
Jā, man arī atstāja pie sarga korķus, lai var pēc darba laika savākt.
Butauta un Boiko ali tagad 1l caurspīdīgajās pudelēs tiek andelēti. Boiko tieši akcija - Ls1,60. Tumšais gan vēl tiek tumšajās pildīts.
kāpēc man šitas temats visu laiku uzrādās kā neizlasīts (treknrakstā)? Izskatīju visas 3 lapas vairākas reizes, tas pats.
ā, tad reko nozīmē tas speķraksts ...
Brāļa 1L un 2L stikla pudeles izmantojot alus pildīšanai, var izmantot tos pašus korķs, nemainot ne korķi ne to gumiju?
Izmantoju vairākkārtīgi, neko nemainot un nav nekādu problēmu. Domāju, ka kamēr korķis un gumija tur, tikmēr var izmantot. Protams neaizmirstot par tīrību un dezinfekciju.
Kāds nezin, kur šādai pudelei varētu dabūt to korķa gumiju? http://www.unionsbraeu.de/bilder/siphon.jpg
man vienīgam links neverās?
Šitāda. :)
siphon.jpg
Baigi sarežģītā blīve! Vai ta nevar pats no gumijas izcirst? Ja nav piemērota diametra štances, var uzspicēt attiecīgā diametra caurules galus uz šmirģeļa vai ar fleksi. Ir arī tāda "plastena", kas taisa blīves, tikai nezinu vai viņi arī tādu niecīgu apjomu taisīs.
A no kādas gumijas, un kur to gumiju var dabūt?
Ir tāda "plastena" uz katlakalna ielas ut tur var dabūt dažāda biezuma silikonu, tikai būs jāņem strēmele no ruļļa, nezinu, kādu minimālo platumu viņi būs ar mieru griezt. Viņi noteikti var arī izcirst blīves priekš tām pudelēm.
Uz aci liekas līdzīgs diamters, kā liešu divlitrenei ar rokturi.