Pat ja tu atrastu tādu izmēru, kā mājās pārvestu? Alfa metals laikam bij labas 6 metrīgas. Vai pa 100 eur nevar pasūtīt gatavu nerūsiņa iegremdējamo?

ebay'ā un jeņķijā ir nopērkamas jau saliektas(~0.5m diam) līdzīgi kā mīkstās kapara caurules.
    tādām neredzu problēmu ar transportu.

būs vien jānoloka kāposts.

• kspc replied to this.

Ja vajag nelieliem katliem līdz +- 20litriem, tad ir jau gatavi risinājumi, raksti uz info@bruvepats.lv

īstenībā Dainim jāpajautā cik viņš apmierināts ar savu, ja ir ok, varu uzreiz vairākus uz vasaru pasūtīt.

Mani vairāk šobrīd interesē, vai kāds ir redzējis mazos plākšņeniekus no ņeržas nevis kapara?

pivars Nezinu par metrāžu un cenu, bet dzerienuserviss.lv bija NT iegremdējamais dzesētājs, ko tikpat labi var izmantot HERMS

Mani pilnībā apmierina - 25L no 75C -> 35C pa 10min nodzen. Kopējais laiks laikam 20-25min, lai līdz 23C dabūtu.

pivars man tāds jēbaja ripulis kautkur mētājas, neatceros diametru, droši vien 1/2", garumu arī nē, visdrīzāk 50 pēdas, varu notirgot. Ja intersē, tad sameklēšu. Tā caurule tikai diezgan plāna bija- uzmanīgi jāapejas pārtinot.

atkarīgs no gadalaika. man janvārī 20min. līdz 17C, augustā/septembrī ar to pašu varbūt 19C pa stundu var dabūt. pārdaugavas ūdens. kuru mēnesi tu domā?

4 days later

image kubs.jpeg
                Notirgoju Pivaram par lētu naudu man nevajadzīgo nerūsiņa cauruli un par iegūtajiem līdzekļiem nopirku plastmasas kubu ūdenim, dārza laistīšanai. Čalis stāstīja, ka tādus ar pārtikas marķējumu pērkot arī vīninieki un kandžinieki. Alinieki, kas? Slabo? Nu Alusvedēj, nevari?

kspc var, kapec lai nevaretu? Tanker igaunu savus brett alus sados raudze. Lielakas problemas varetu but temperaturas kontrole un tirisana/mazgasana.

kspc

būs jāpadomā.
                    cik tad ilgi ar tām 250 litru mucām var krāmēties?

6 days later

viedi Bet iejavas un vārkatlā neviens nav "nolietojies" ? CAMCO teni, pirkti no amazon.com, aprakstā uzrādīti kā teni boileriem.

Tad šiem teniem vārkatlā nekaitē cipošana ar skabe/sārms? Man katlā sāk krāties tā brūnā kārtiņa un negribas ieaudzēt, tā ka prasās skābīte, bet bail par teniem!?!

Vobla Tad šiem teniem vārkatlā nekaitē cipošana ar skabe/sārms? Man katlā sāk krāties tā brūnā kārtiņa un negribas ieaudzēt, tā ka prasās skābīte, bet bail par teniem!?!

pivars var droši laist virsū.

un apakšā arī! Un pat viegli abrazīvi iedarboties uz viņiem arī var!

Kāds nav redzējis, kur Latvijā varētu nopirkt ņeržas sildelementus? Ap 3kw.

pivars no kurienes tāds optimisms? ar sārmiem vēl puslīdz droši kamēr nav ļoti augsta temperatūra vai alumīnija daļas. ar skābēm galīgi nav tik vienkārši, katrs gadījums savādāks.

4 months later

Jautajums elektro specukiem un zinosajiem, gribu pariet uz "electric brew in a bag" sistemu, ka Grain Father, Unibrau, Brew boss uc razojumi, bet custom made, jaudigaku tenu/sukni, lielaku tilpumu par 25L
                            Princips tads, ka termonkontrolieris uztur temperaturu un suknis cirkule misu, pec tam iznem grozu/maisu un taja pat katla vara alu.
                            Vai kaut kas sads deretu?
                            http://twojbrowar.pl/en/mashing-and-boiling-brewing-equipment/2227-inkbird-itc-310t-temperature-controller.html

Atliek iespraust tenu sildisanas ligzda, temperaturas zondi katla un viss notiek? Ideali gribetos ari ja sukni un tenu varetu regulet, bet tas sadardzina pasakumu laikam ieverojami? Pats neko nemaku un negribu ar so kepaties, interese gatavi risinajumi! Paldies.

Paldies! Tenu gribas jaudigaku, tie 5.5kw redzas daudziem, laikam puslidz standarts un varetu normali ari 50-60L misas pavarit?
                              jaskatas kas lidzigs InkBird bet jaudigaks laikam tad.

Suknim laikam gan vienkarsak kranu plusmas regulacijai pielikt. Tenu gan gribetos regulet kka, iejavai noteikti nevajag temp uzturesanai lai vins max jaudu bliez.