• Pasākumi
  • Vēveļa pagraba tīrīšanas talka 25. jūlijā 2014

AndisL said:
Tātad paliekam 25.07 pl.18.00. Vairs neko nemainīšu. Tiem kuri nezin kā pie manis atbraukt, izstāstīšu. Par "vecbiedriem" gan es neko nekad neesmu minējis. Jābrauc no Rīgas kādi 70 km Liepājas virzienā. Ar sabiedrisko transportu arī var atceļot, bet tad gan man jāpabrauc sagaidīt.
Pasākumi protams ir dažādi. Es aicinu uz "pagraba tīrīšanas talku".

AndisL said:
Ķirbīti būs jādzer bez Zeņķa. Cik atceros ziemā man devi ķirbju eilu.
Tātad pasākums notiek lauku viensētā. Pagraba saturu tukšosim lapenē. Teltis var celt neierobežoti, mansardā pieci dīvāni gulēšanai+ matrači.
Iekuršu mangali ja gribēsim pacept gaļiņu. Skurstenī var arī kaut ko nokūpināt. Zacenei izvārīšu kartupeļus.
Šodien pat baseinam ūdeni atveda, tā kā varēs arī pamērcēties. Līdz upei jāiet 1km.
Ja vēl kādi jautājumi droši jautājiet. Karti ielikšu. Ja kas arī PM šad tad lasu.

AndisL said:
http://balticmaps.eu/?lang=lv&draw_hash=ygnsww&centerx=466529&centery=6282163&zoom=2&layer=map&ls=o

zux said: Kā tur palikam AndisL jau savu pagrabu iztīrija?

AndisL said: Par pasākumu interesi izrādīja viens dalībnieks. Cik saprotu nekāda vēlēšanās ārpus Rīgas vasarā braukt nav. Taisnības labad gan jāsaka, ka pārnesot vasaras pasākumu grafiku šajā nodaļā bija pazudis datums, palicis tikai jūnijs. Ko savas aizņemtības dēļ atklāju tikai jūnija beigās. Vasara jau pat vēl nav sākusies ja skatās no siltumiņa puses. Dalībnieks kurš pieteicās noteikti tiks uzaicināts ciemos, bet ja vēl kādam interese droši rakstiet. Ja kāds būtu ko uzjautājis, datuma neesamība būtu pamanīta. Pagrabā ir vairāku gadu mājbrūvētāju alus kolekcija kas iegūta maiņas ceļā, plus paša pirmie darītie aliņi pirms vairākiem gadiem.

Imants said: Andi, būtu baigi labais datums 25. vai 26 jūlijs, kā tev šitie datumi?

zenkis said: Sakiet, lūdzu, kas tiek domāts zem vārda "pasākums" - ja AndisL piedāvā pie sevis ciemos atbraukt, pamalkot alu, parunāties, man būtu interese. Ka jaunajam kustības piekritējam man maz ko izsaka vecbiedru frāze "pasākums pie AndaL". Ierosinu izteikties, aicinot plašāku kustības auditoriju.

nekas nav mainījies, es joprojām piesakos. mēģināsim sabīdīt braucienu divatā ar Lāsmu un bez bērniem. nakšņosim mašīnā.

vienīgi es līdzīga kā zenkis nezinu precīzas galamērķa koordinates (tikai aptuveno virzienu)

Andis varēja pielikt šeit precīzākas nokļūšanas norādes.

Andi mēs būsim, nevar tik svarīgu pasākumu kā pagraba tīrīšanu palaist garām!!!

Kad būs kāds brīvs brītiņš ielikšu kā mani atrast.

arī piesakos, bet neapsolu

Pasteidzos jau PM aizsūtīt pirms šo topiku ieraudzīju. Vēlme ir, iespējas nav piedalīties. Uz tikšanos citreiz!

Mēģināšu tikt. Jāsāk jau laikus noskaņot ģimene ;ppp

Ķirbīti būs jādzer bez Zeņķa. Cik atceros ziemā man devi ķirbju eilu. Tātad pasākums notiek lauku viensētā. Pagraba saturu tukšosim lapenē. Teltis var celt neierobežoti, mansardā pieci dīvāni gulēšanai+ matrači. Iekuršu mangali ja gribēsim pacept gaļiņu. Skurstenī var arī kaut ko nokūpināt. Zacenei izvārīšu kartupeļus. Šodien pat baseinam ūdeni atveda, tā kā varēs arī pamērcēties. Līdz upei jāiet 1km. Ja vēl kādi jautājumi droši jautājiet. Karti ielikšu. Ja kas arī PM šad tad lasu.

http://balticmaps.eu/?lang=lv&draw_hash=ygnsww&centerx=466529&centery=6282163&zoom=2&layer=map&ls=o

Es būšu. Marta arī grib publikas ziedu AndiL satikt :)

Vells arārā... Kā šeitan norit kāds krietns pasākums kur uzkrāt pieredzi tā vai nu man kāds jāprecina vai jāglabā...

Plānoju piedalīties, līdz Andim taču nav tālu :) E.

Es tā gribētu piedalīties šajā pasākumā, bet ir ieplānots kaut kas cits... kā jau vienmēr

AndisL said: Ķirbīti būs jādzer bez Zeņķa. Cik atceros ziemā man devi ķirbju eilu. Tātad pasākums notiek lauku viensētā. Pagraba saturu tukšosim lapenē. Teltis var celt neierobežoti, mansardā pieci dīvāni gulēšanai+ matrači. Iekuršu mangali ja gribēsim pacept gaļiņu. Skurstenī var arī kaut ko nokūpināt. Zacenei izvārīšu kartupeļus. Šodien pat baseinam ūdeni atveda, tā kā varēs arī pamērcēties. Līdz upei jāiet 1km. Ja vēl kādi jautājumi droši jautājiet. Karti ielikšu. Ja kas arī PM šad tad lasu.

hehe man ar vēl dažas ķirbīša budeles ir. būs jāpaņem līdz :)

4 days later

es ar gribētu piedalīties, bet nezinu vai izdosies no madonas atbraukt... un ja izdosies tad bez alus :(

nu bet Andis tak grib iztukšot pagrabu nevis piebāzt pilnu ar sanestajiem aliem :)

Par alu satraukties nevajag. Nav jau tā, ka līdz acīm, bet no pieredzes zinu- pietiks. Ja nu sanāk garām braucot var paķert kādu pudelīti jaunos komerciālos. Nu tiešām ja sanāk un kādu. Tīri interesei.

Andi domāju ka būsim ir parādījies jaunais Walterītis ,pakersu kādu pudeliti...

7 days later

Alus sanummurēts un pārvietots no siltā pagraba uz ledusskapi. Tie kuri nav bijuši orientierim- zaļa māja lauka vidū. Karogu arī uzvilkšu mastā par godu tādam notikumam. Navigācija var ievest fermā, kura atrodas blakus, bet tad jāgriež apkārt un jābrauc tik uz priekšu.