Caur draugiem Cēsīs ir pienākusi sēru vēsts - vakartdien Kirgiztāna traģiskā nāvē gājis bojā visu mūsu draugs Andis Berziņš ar sievu Sanitu. Negadījums noticis ceļā uz lidostu, avarēja taksometrs.
Šoks un neziņa par sīkākam detaļām uz šo brīdi. Tikko būs, kas vairāk zināms, centīšos informēt.
Sēru vēsts
Nedeļas gaitā Anda brālis painformēs mani par turpmākajām detaļām.
Trūkst vārdu... :(((((((
Šoks. Vakardien vēl runāju ar viņu par to vai būs šodien uz pasākumu...
Domās neaptverami un skumji. :(
Izsaku visdziļāko līdzjūtību tuviniekiem, draugiem un visiem alus darīšanas mīļiem, zaudējot patiešām pozitīvu un interesantu cilvēku un viņa sieviņu.
Atvadīšanās no Anda notiks trešdien 27.08 Rīgas krematorija lielajā zālē plkst. 12.00
Briesmīga ziņa, grūti aptvert, ka viņu vairs nav. Es Andi pirmo reizi vai nu otrajā vai trešajā mājbrūvēju pasākumā satiku, laikam 2010. gadā un jau tad viņam bija ļoti labs alus. Viņš vienmēr baigi atsaucīgs un sirsnīgs bija...nemaz nevaru iedomāties, kāds trakums tuveniekiem.
Smaga vēsts.... Anda un Sanitas smaidi paliks atmiņā Kā īpaši svarīgi un dārgi būs Anda padomi...
Tas ir kautkas neaptverams, baigi. Izsaku vizdziļāko līdzjūtību tuviniekiem un visiem kas zināja Andi un viņa sievu. Skumji!!!
Ciena un līdzjūtība .Līga(mana meita) gaidīja varbūt būs vinas draudzenes uz pasākumu . Tas ir pārāk nezēlīgi...
Līdzjūtība tuviniekiem! Mēs bijām ne tikai vārda brāļi, bet arī alu darījām līdzīgu. Tikai Andim bija daudz lielāka pieredze. Bija man no Anda iemainīta alus pudele, bet pagraba tīrīšanā izdzērām. Nekas, bija labs. Atmiņā paliks viņu optimisms un smaids!