Patiesībā šī karte varētu būt interesanta attiecīgām valsts struktūrām. Esat padomājuši?

Ātri jāpārbīda punkts pie kaimiņa

^^nav tik traki, nerakstiet adreses.

Nu ja. Es jau savus punktus ar aptuveni iemetu - +- 50m.

Un mājbrūvēšana jau nav nekas nelegāls. Ja vien netirgo savus brūvējumus.

Piesardzība ir laba lieta, bet paranojā dzīvot arī nav veselīgi :) Šo kāds moderators varētu pielīmēt kā sticky, citādi aizpeldēs nebūtībā.

Ainārs said: Patiesībā šī karte varētu būt interesanta attiecīgām valsts struktūrām. Esat padomājuši?

Diez kāpēc!?

^tāpēc ka lielākā daļa pārkāpj kādu no likuma punktiem.

Piemēram, uzglabājot pagraba tālākajā stūrī saskābušu alu vairāk par 50l, jo neliesi taču ārā! Varbūt kādreiz bada laikos būs dzerams! :-) Bet likumu formāli pārkāp!

kastrolis said: ^tāpēc ka lielākā daļa pārkāpj kādu no likuma punktiem.

Ainārs said: Piemēram, uzglabājot pagraba tālākajā stūrī saskābušu alu vairāk par 50l, jo neliesi taču ārā! Varbūt kādreiz bada laikos būs dzerams! :-) Bet likumu formāli pārkāp!

Vispār jā! Man kā attiecīgo struktūru pārstāvim līdz šim tas nebija ienācis prātā! Līdz šim mana tiesiskā paļāvība man lika domāt, ka tāpat kā es, arī citi mājbrūvētāji ievēro likuma normu par atļautā daudzuma izgatavošanu, uzglabāšanu un pārvadāšanu paša vajadzībām. Bet tagad ir pamats domāt, ka tā nav! Uz drīzu tikšanos, # Ainār un # kastroli!

^ kad brauksi, paķer kādu aliņu, man beidzies ;)

Sāk izskatīties ļoti smuki tā karte ;)

Protams precīzu adresi nav jāmin, galvenais jau zināt, ir kāds Tavā tuvumā, pie kā pēc korķiem braukt vai nav...

kastrolis uz jahtas bruuvee?

zux said: kastrolis uz jahtas bruuvee?

Gumijas laivā. Dzesē zem ūdens.

kā pirāts, neitrālajos ūdeņos lai nav jāpakļaujas kādas valsts likumdošanai.

drinkits said: Links uz karti: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zvS4o9nTD0_s.kziHU6CRH1-Y

Līdz nedēļas beigām vēl atstāšu publisko kartes labošanas iespēju. Vēlāk gan dodiet savus Google e-pastus un pievienošu labošanas iespēju pa tiešo. Tas tāpēc, lai kāds ļaundaris neizdomā nodzēst visus punktus.

Uz kādu pastu sūtīt savu gmail adresi?

zux said: kastrolis uz jahtas bruuvee?

kāds kefāls bija mani pārvietojis. gan jau pa šmigu :)

Juris A said: Uz kādu pastu sūtīt savu gmail adresi?

Līdz nedēļas beigās vēl jebkurš var labot. Atver karti un spied Edit.