• Pasākumi
  • 04.11. mājbrūvētāju seminārs plkst. 18 Labietī

Šomēnes par nedēļu agrāk!

Piesakos:) Vēl pagaidām būšu bez sava brūvējuma,bet izejvielas uzsūtītas tā kā ceru nākamreiz jau būt arī ar savu. Bet līdzi paņemsu zaceni pārīti meza gaļas desas.

Pāris litriņus paķeršu

Paķeršu vasaras beigu Saisonu ar pāris piparmētru lapām un svaigu brūno porteri (pa litram).

Būšu ar hidroaizvaru, gruit un klibu APA.

es arī izskatās, ka būšu. tiesa gan alus man nebūs, ja nu vienīgi kaut ko no zelta fonda izvilkšu :)

Ledusskapī mētājas pelašķu velns vēl no mājbrūvēšanas laikiem, kādi 1,5-2 gadi nogatavināts būs. Visu vasaru saulē uz palodzes nostāvēja.

Es varbūt arī piebraukšu, vienīgi ar sīkajiem un auto, tā kā tāda siekalošanās man vien sanāks.

daži kārumnieki man atgādināja par šo pasākumu. Ir plāns pēc seniem laikiem atnākt. Ir savedusies kaudzīte LT un EE Craft un ne-Craft darinājumu. paķeršu līdzi kaut ko 0,33 līdz 1 L dozās. Raudonu Plytu "Tundras Zombijs". Alsteka Porteris. Utenas „Čili Porteris". Dunduļa Bismako. nu un jaunākie Oleenaut un Lehe ir un Raasiku Olu "Verner Marzen".

Imants - tu būsi? man vēl no Augusta jāsameklē tev vestās etiķetes un paliktņi no CZ.... ja sameklēšu, mēģināšu atnest.

Šodien arī uz kādu mirkli pieskriešu, bet pat bez sociālo eksperimentu aliem :) Tas kas varēja būt, ir vai nu ne īpaši labs, vai tomēr vēl ir negatavs. Gribās uztaisīt tumšo, kas arī pašam, ka ne īpašam tumšo cienītājam patiktu, bet nezinu, kaut kā laikam neiznāk ...

imants šodien padaudz etiķetes palaida garām :)

nu toties man 3 etiķetes ienāca kopā ar manām LT/EE craft etiķetēm. no komerciālajiem Gutstoutas no Dundulis bija labs. Utenas porteris OK, bet Čili tur nebija un porterīguma vairāk vajadzētu. Pasvalys porteris (1L) tāds kvasains pilnīgi... Raudonu Plytu zombijs - švakākais no līdz šim Klaipedā tapušajiem

Paldies visiem, kas atnāca par pasākumu, Labietim - par uzņemšanu! Šoreiz pasākums bija ar komercionālāku ievirzi "izpētes materiāla" sortimentā nekā parasti. #STLV sagādāja ieskatu par to, kas notiek Lietuvā (tā portera pudele!). Andris, savukārt, ar svaigiem un arī gatavinātiem piemēriem parādīja, kā ar taisnām rokām jābrūvē. No mājbrūvējumiem šoreiz bija ok rūgtākais no Daiņa atnestajiem, Uģia liesais porteris un APA no galda tālā gala ar maz, bet dažādajiem apiņiem. Desa bija garšīga!

Ogre, sieru bez kalcija hlorīda pagaršoji?

Sieru nē, bet alu un ūdeni ar kalcija hlorīdu gan padzēros. Labietī garšīgs krāna ūdens, starp citu.

12/14 cilvēku un 25L alus

Noķēru bacili, vakar aizlika degunu tā, ka pazaudēju smaržu maņu. Pasākums tā teikt, gar degunu...

Paldies Labietim par uzņemšanu, bija lieliski. Pašlaik otrdienās tikpat klusi kā Takā, bet sava aura esot tomēr brūzi rullē! Kamēr pazudu tālēs, labākais tomēr likās pilnīgi negatavā Sānslīde. Bez tiem patikās Ogres beļģu versija, kas pēc beļģa vilka visnotaļ pastarpināti. Līdz lietuviešiem netiku, kā arī līdz Uģa eksperimentiem, kas jau tadicionāli kļuvuši interesanti (šoreiz redzēju tikai, ka kaut kas tiek vilkts no ķešas ārā). P.S. Desiņa bija uz urrā. Tagad tikai jāgaida, kad uz nākošo reizi desas nesējs atnesīs savu pirmo brūvējumu ;) (tas speciāls izaicinājums viņam ;) Renār, saņemies ;)

Pastāstiet tuvāk par desām, lūdzu. No kā un ar ko taisītas?