@Linards
Lūgums piektdienas braucējiem pieteikties šeit forumā, norādot braucēju skaitu slēgtā topikā slikti darbojas.
Alusvedejs un egy4 piesakās uz piektdienu.
@Linards
Lūgums piektdienas braucējiem pieteikties šeit forumā, norādot braucēju skaitu slēgtā topikā slikti darbojas.
Alusvedejs un egy4 piesakās uz piektdienu.
@Linards Pieturos pie uzskata, ka galvenajam konkursam būtu jābūt demokrātiskam nevis ar katru gadu jāsašaurina to personu loks, kuri spēj uzbrūvēt pēdējos pasaules trendus. Kaut vai par piemēru- š.g. Mežpils konkurss. It kā vienkāršs alus stils, taču kā pats teici- biji pārsteigts par tik švaku iesniegto paraugu kvaltitāti. Tādēļ mans uzskats ir un paliek- cilvēkiem jāiemācas brūvēt klasiskie stili (Wit, Hefe, IPA, APA, Beļģu blond utml.) labā/teicāmā kvalitātē un tad var domāt par trendiem. Jo ja es kā jauns wanabee gurķis, kurš sevi grib pierādīt un samērīties krāniņiem, skatos, ka konkursa alus stils ir NEIPA (un man nav pilnīgi nekāda poņa par ūdens sagatavošanu, apiņu biotransformācijām utml.), tad protams, ka man gribēšana nolaižas uz pus6iem man atliek tikai nodot savu alu uz simpātiju galda saplosīšanai (jo tieši tā- tur ir ļoti daudz iesniegtie paraugi.)
Piekrītu Tev, ka nav jēdzīgi vērtēt 20+ iesniegtos galvenā konkursa alus paraugus (un pēc manas vērtēšanas pieredzes protams ka iesniedz arī ar izteiktiem defektiem tjip- saiģot). Taču šeit ir risinājums- iesniedz 1 nedēļu iepriekš savu alu un pasākuma orgi, tad paņem mazo testu- saskābis, neatbilst stilam (jo IPAS vietā esi uzvārījis DIPU vai NEIPU), uz lielo vērtēšanu netiec.
Manuprāt KUPLAS sākotnējā misija (dzert un darīt labu alu) lieliski tiek pildīta caur Labieti, Viediem, Nurmi, Malduguni, Kalējiem un visiem citiem, kuri ir izauguši no KUPLAS vidus.