Man ir tieši tāds. Silda labi un ātri.

8 days later

es tieši tādu ebay.de pasūtīju pa 60eināriem kopā ar piegādi - 9kW jauda, ja interesē veikals - varu iemes linku. tam pat ir tāda ekstra kā pjezo šķiltavas lai palaistu.

A nafig viņu pirkt ebajā pa tiem 60 eināriem ja pie manis viņš dabonams pa 40 eināriem ???!!!

Jāni! Kārtīgs latvietis nekad nepirks neko no kaimiņa

Jāni - a kur tu biji agrāk?

Agrāk biju aizbraucis pakaļ degļiem.:)

a month later

Vai šitādu degli, kāds arī Jānim tirgojās, kāds izmanto pie propāna balona gāzes? Vai dīzes atbilst? Vai tādā gadienā ir vajadzīgs reduktors?

Tas deglis jau tieši propānam arī ir paredzēts. Dabas gāzei tās dīzes nemaz neder. Es priekš dabas gāzes vienkārši dīzēs izurbu lielākus caurumus. Propānam tur laikam bija kautkādi 1.4 mm, bet es izurbu 8mm un tikai tad man viņš labi darbojas uz dabasgāzi.

Tieši tā. Un balons smuki apsarmo no ārpuses kad tāds riktīgs patēriņš tādam deglim maksimālais bija kautkur ~500g/h. Tā ka ar pilnu balonu var uz max kurināt gandrīz 50 h.

es pēdējos 2 vārījumus taisīju ar šito degli, 30L uzvāra baigi ātri, kādas 30min ietaupīju salīdzinot ar veco 2 riņķu gāzesplītiņu.

• [deleted]

Kādu reduktoru lietojat kungi, Vai parasto "vardi", vai kaut ko niknāku? KSPC piedāvātais deglis ar parasto vardi īsti nevelk. Pats izmantoju reduktoru no metināmā, kas atkal ir par jaudīgu arī īsti optimāli nav.

Uz dabasgāzi man nav nekāda reduktora, Deglim pašam ir ventilis.

Es arī lietoju metināšanas reduktoru. Viņam tak var regulēt spiedienu. Jāatrod optimums starp gāzes un gaisa padevi, lai nepūš baigi augsto liesmu. Man gan ar liekas, ka uz pilnu jaudu viņu nevaru dabūt. Varbūt ar dīzēm jāeksperimentē?

Degļiem kuri ir man ir regulējama gan gaisa padeve gan gāzes padeve. Es nezinu par kādu pilnu jaudu iet runa, bet es ar savu 7,5kW degli vāru 100 litrus tā ka, viss iet pilnīgi pa gaisu. Reduktors vajadzīgs lai pārveidotu balonā esošo spiedienu uz 37 mbar.Vācijā, Austrijā 50 mbar. Tā rakstīts instrukcijā. Takšto jāskatās uz cik pārveido tas vardīte/reduktors.

Mums ar Pekaini ir 14kw degļi. 100l vārās bez problēmām, bet šķiet, ka tam deglim potenciāls ir krietni lielāks. Ja griež reduktoram lielāku spiedienu liesma atkāpjas no degļa.

14kW būtu jāvāra vismaz 150 litri bez problēmām. Nu tur jau baigi smalki jātrāpa - spiediens reduktorā, gāzes daudzums, skābekļa daudzums. Es ar savējo ilgi eksperimentēju kamēr atradu optimālu maisijumu.

3 months later

Veikalā uzdūros izstrādājumam ar nosaukumu Liesmas izkliedētējs. Vai kāds ir mēģinājis lietot uz gāzes degļa? http://www.arkolat.lv/prece/liesmas-kliedetajs

nu tāds izkliedētājs vajdzīgs tikai ja katlam nav dubultā dibena un liesma par koncentrētu.

man atkal 50l kastrolis ar jaunu 7,5W degli tomēr palēni uzsilst un nekādu izkliedētaju neprasās - biju cerējis ka būs lielāka atdeve. kautgan salīdzinot ar elektrisko, ko izmantoju iepriekš, tas process notiek divreiz ātrāk. Gan deglim, gan Agasol balonam max patēriņs sakrīt - 500g/h. Būs laikam kādas metāla sieniņas apakšā jāpieliek, lai siltums gaisā tik ātri neaizkūp.