Vobla moš painteresējies kā dzesē brūžos koniskos? Man liekas apkārt ir glikola spirāle, tāpat kā tev. Tiktālu ok. Bet manliekas tavs plāns nesanāks. OK, saldētavā tev būs nu cik, 10litri šķidruma? Atdzesēsi iepriekšējā vakarā, mierīgi. Sāksi cirkulāciju, ļoooti ātri viņš tev uzsils, un šajā brīdī sākas problēma, ka saldētava nespēs nodrošināt aukstuma pārnesi uz to spaini. Saldētavā ir jātaisa otra sirāle, daudz lielāka, kaut kapara truba, lai būtu virsma kas uzņem aukstumu. Nu tā metri 20...30. Spainis manuprāt ir garām.
Rekā dara: ar split sistēmu dzesē radiatoru, kas peld glikolā. Glikols dzesējas un ar sūkni tu viņu trenkā kur nu grib- apkārt vai pa iekšu vfermenterim.
