Mums Mārtiņ gaumes sakrīt man ar RODEO vislabāk iet pie sirds.
Kādu alu mēs dzeram
Labietis Gaidiņa, super pēcpirts pļumpējamais:)
Arī pagaršoju visus trīs Alus tirgū dabonamos Viedu ražojumus. Tandēms (Cascade) - skatā ļoti duļķains, puta ir diezgan krietna. Grša nav slikta, apinis jūtams skaidri, bet augļainā nots kopā ar labi jūtamo iesalu rezultējās pārliekā saldumā priekš manas gaumes. Šo vēl derētu noslīpēt. Rodeo - forša IPA, principā neatradu neko, kur piesieties. Ņemšu vēl. Blondais grēks - stipri ūdeņains kviešinieks, bez sevišķām garšas pazīmēm. Pavāji.
Tā kā pēdējās pāris reizes ņemtie Eridan izstrādājumi nebija saskābuši, šoreiz arī noriskēju paņemt pagaršot WIPA Mandarina - atkal skābs. Gandrīz vai izdevās sevi piemānīt un izdzert kā spontāno.
pagaršojām plecu pie pleca Saulesdūrienu, Blondo Grēku un Odzienas IPA. Kolēģis par Odzienu fanoja, bet man Saulesdūriens vairāk patika. Blondais Grēks ir normāls strebjamais kviesis - pļaujas saisons, tā teikt.
Blondais Grēks tāds arī domāts ar tik maz gāzi? 2x lejamo versiju mēģināju, samērā "pliki" garšoja/smaržoja tāds negāzēts.
MartinsK said: Man no VIEDI vislabāk garšo Rodeo.
Pievienojos
Pamanīju veikala plauktā vientuļu Brāļa Chilly pudeli pa atlaidi - nolēmu beidzot nogaršot. Laikam stāvējis pailgi, jo par čili klātbūtnes trūkumu nevar sūdzēties - bez uzkožamā grūti iekšā dabūt. Ja gribās ko krietni piparotu, tad nav slikts, bet neko citu tur diži nejūt, drusku iesalainums ir nojaušams. Laikam Sencis par pamatu? Slāpju remdēšanai gan neder, šitādam jāuzdzer vēl divtik.
Šovakar dzeru savu ... pat nekarbonizētu ... labs
Tālavas Pērkona Vasara. Pats nepirku, bet tēvs atveda. Dzērām 28.07, termiņš 1.08. Pats nekad nepirku, jo biju salasījies atsauksmes. Tālava savu iespēju mani iegūt par klientu palaida garām, jo alus bija skābs. Viegli, bet neparprotami saskābis. Kā tēvs teica, šitais skābums ir sliktāks par tavu mājbrūvējumu skābuļiem.
atis said: Tālavas Pērkona Vasara. Pats nepirku, bet tēvs atveda. Dzērām 28.07, termiņš 1.08. Pats nekad nepirku, jo biju salasījies atsauksmes. Tālava savu iespēju mani iegūt par klientu palaida garām, jo alus bija skābs. Viegli, bet neparprotami saskābis. Kā tēvs teica, šitais skābums ir sliktāks par tavu mājbrūvējumu skābuļiem.
Man vēl viena viņu pudele stāv, lai uzgāzētos.
Saldalus Puķu alus. Šo ik pa laikam Alus tirgū nopērku, kas protams ir risks - aptuveni 3 no 10 ir bijušas saskābušas, dzeramas bet tomēr.. Kādu laiku šis bodē gan nebija bijis, šodien nopirku.
Tāda jocīga sajūta.. Es savu jūnija sākuma brūvējumu ar šādu ziepainu, šampūna piegaršu esmu nolicis pagrabā cerot uz uzlabojumiem garšā. Bet veikalā šādu var nopirkt. Jāsaka, manējam tā piegarša intensīvāka, traucējošāka, šim nedaudz mazāk, bet garša un sajūta līdz ar to pazīstama.
Noliku blakus Rietumu eilu par 1,09 € ar atlaidi un 1,69 € vērto Laumiņas skūpstu. Vai tad Rietumu eilam nevajadzēja būt ar Citra!? Šitam smaržā tas pats kas Boston lager no Samuel Adams, tas pats piparotais apinis. Ok, kamēr rakstu un noņemos ar citām lietām alus vairāk iesila un Citras notis izlīda, bet man gan liekas ka līdz tai pašai Līgatnes Zaļās Dabas takai patālu. Nu par Skūpstu esmu izteicies iepriekš, bet noliekot blakus abZolūts neizšķirts! 50
Man tieši šodien neplānotā ceļā pagadījās Rietumu Eils. Alus garšīgs, bet es arī Citru tur ne pārāk spēju identificēt.
Nu nezin u, varbūt jums sūdīgi glabāti eksemplāri gadījās, bet Rietumu Eilam Citru bliež cauri ka nematas
pohjala mutant disco tq garšīgs alus, man nav kur piesieties. bet ir vai nav kāda garša no tekilas mucām gan nespēju identificēt. p.s. glāze iet uz beigām, 99% ka tur ir sorachi ace.
Klondaikas alus. Ož pēc lāčplēša parastā, garšo arī gandrīz tāpat. Absolūti nekā interesanta.
bruvmaris said: Klondaikas alus. Ož pēc lāčplēša parastā, garšo arī gandrīz tāpat. Absolūti nekā interesanta.
Vispār jau vajadzēja ost pēc Cēsu:)
Es tos abus neatšķiru :)
LīvCēsAldarPlēsis?
Lehe Lobus Njuufa (6,5%). Mistisks nosaukums, bet man Beerfox teica, ka esot laba melnā IPA. Nezinu kāda IPA, bet ļoti patīkami, ne pārāk izteikti, apiņots tumšais. Ļoti patīkams.