• Izejvielas
  • Apiņu pasūtīšana, audzēšana, novākšana

Sveiki!

Vai kāds var pastāstīt kā īsti noteikt, kad apiņi ir gatavi novākšanai?
Gribētos šogad paklīst gar upmalu un kādu maišeli salasīt

    • [deleted]

    • Awaiting approval

    Paprasi Jānim, viņš noteikti zina, viņam pie sētas raža aug...

      • [deleted]

      Ak ta pamanīji gan:) Patiesībā es pats diez ko nesaprotu tai lietā. Pavasarī salaspils botāniskajā darzā nopirku stādus, saucās Klon18. Tā ir Krievijā izmantota alus apiņu šķirne. A šitie kas aug pa upmalām diez ko brūvēšanai it kā nederot, esot švaki. Nu to ka der tikai sievišķie čiekuri, to jau laikam takā visi zin.

        dzirdēju ka Lietuvas dienvidos savvaļā aug dikti aromātiski un alum lietojami apiņi

          Ja redzi šādu, plēs tik nost

            8 days later

            to Janis Kā varēji tur nopirkt ka man pateica ka nav. Paklau dikti gribētos sarunāt kādu stādiņu

              vispār apiņus ievāc augusta beigās-septembra sākumā, žāvē, pēc tam pres''e

                • [deleted]

                es pavasarī nopirku pēdējos 4 stādus. Ja es zinātu kā viņus var pavirot tad padalītos. Manējos es novācu šodien un par brīnumu jau pirmajā gadā dabūju kādus 100 gramus čiekuru. Ar to pietiks vienai vārīšanas reizei.

                  test2

                    to Janis atsūti plz uz valts72@inbox.lv savu epastu, tur tos stādus var dalīt bezjēgā

                      9 days later
                      • [deleted]

                      Viena adresīte stādu pasūtīšanai caur paypalu, vienīgi kaut kas neiet līdz galam http://www.aplus-hops.co.uk/index.php?osCsid=547b2173b2f46ac5378fcfd13d21b37d

                        a year later
                        • [deleted]

                        Vai var svaigi nov'aktus nekalt'etus gaazt mis'a jeb tom'er vini vispirms jaaizklt'e? Ko saka gudras gr'amatas