Sveiki!
Vai kāds var pastāstīt kā īsti noteikt, kad apiņi ir gatavi novākšanai?
Gribētos šogad paklīst gar upmalu un kādu maišeli salasīt
Sveiki!
Vai kāds var pastāstīt kā īsti noteikt, kad apiņi ir gatavi novākšanai?
Gribētos šogad paklīst gar upmalu un kādu maišeli salasīt
Paprasi Jānim, viņš noteikti zina, viņam pie sētas raža aug...
Ak ta pamanīji gan:) Patiesībā es pats diez ko nesaprotu tai lietā. Pavasarī salaspils botāniskajā darzā nopirku stādus, saucās Klon18. Tā ir Krievijā izmantota alus apiņu šķirne. A šitie kas aug pa upmalām diez ko brūvēšanai it kā nederot, esot švaki. Nu to ka der tikai sievišķie čiekuri, to jau laikam takā visi zin.
dzirdēju ka Lietuvas dienvidos savvaļā aug dikti aromātiski un alum lietojami apiņi
Ja redzi šādu, plēs tik nost
to Janis Kā varēji tur nopirkt ka man pateica ka nav. Paklau dikti gribētos sarunāt kādu stādiņu
vispār apiņus ievāc augusta beigās-septembra sākumā, žāvē, pēc tam pres''e
es pavasarī nopirku pēdējos 4 stādus. Ja es zinātu kā viņus var pavirot tad padalītos. Manējos es novācu šodien un par brīnumu jau pirmajā gadā dabūju kādus 100 gramus čiekuru. Ar to pietiks vienai vārīšanas reizei.
tests
tests
test
test
test
test2
test3
asdasf
to Janis atsūti plz uz valts72@inbox.lv savu epastu, tur tos stādus var dalīt bezjēgā
Viena adresīte stādu pasūtīšanai caur paypalu, vienīgi kaut kas neiet līdz galam http://www.aplus-hops.co.uk/index.php?osCsid=547b2173b2f46ac5378fcfd13d21b37d
Vai var svaigi nov'aktus nekalt'etus gaazt mis'a jeb tom'er vini vispirms jaaizklt'e? Ko saka gudras gr'amatas