• Pasākumi
  • 09.07.2016 Zaubes savvaļas kulinārijas festivāls

Pateicoties Rencim, mājbrūvētāji ir laipni aicināti uz Zaubes savvaļas kulinārijas festivālu.

Tā doma ir mājbrūvētājiem tur nedaudz patusēt, pačupoties, visticamāk arī uz vietas kaut ko pavārīt, pademonstrēt. Bet galvenokārt arī dot tautai padegustēt mājbrūvējumus.

Atkarībā no tā, cik daudz mājbrūvētājiem būs interese piedalīties un dot savu alu degustācijai (~2-3L), tad izdomātu kā visu to organizēt. Ir ideja, ka apmeklētājs nopērk mājbrūvējumu degustēšanas kuponu, ar kuru var nodegustēt visus mājbrūvējumus un nobalsot par savu favorītu. No savāktās naudiņas tad tiktu apbalvoti 3 labākie mājbrūvētāji.

Droši izsakiet arī savas idejas par mājbrūvēšanas popularizēšanu šāda tipa pasākumos.

Atbrauktu arī Raivo ar iesaliem, apiņiem, lai tauta var pakošļāt, paošņāt.

Nakšņošana teltīs.

Info par pasākumu un programma ir atrodama šeit:
http://www.wildfoodfest.lv

Interesentiem lūgums pieteikties epastiski pie Renča, renarsbaltins pie gmail.com

hmmm.... pasākums kārdinošs, bet ielikts vienās brīvienās ar "Zobens un Lemess" seno amatu un folk/pagan metālfestu.

Vasariņa ir tik gara cik ir un pasākumi pārklājas. Rencis uz šo festivālu uzaicināja jau tad kad cepām steiku. Alu ieplānoju šim pasākumam. Principā mūsu jūlija pasākums ar +. Uzskatu, ka neko nevajag sarežģīt, tirgot. Kuponus gan var izdalīt lai tauta vērtē. Manuprāt Vērmanītī Rudzu rati + mājbrūvētāji bija ļoti labs tandēms. Nevajag mainīt sistēmu kas strādā. Tie eiro var radīt vairāk problēmu nekā labumu. No pieredzes mājbrūvētāju pasākumos alus tiek savests krietni vairāk kā spējam izlietot, nu tad pacienāsim citus. No Renča: 1. Pļava teltīm, mangalis, malka mangalim un ugunskuram. 2. Degustēšanai galdi un glāzītes. (Raivo glāzītēm Vērmanītī bija ļoti labs tilpums) 3. Goda raksti no Amatas novada trīs labākajiem.( Zaube laikam ir Amatas novadā, vai es ko jaucu)

AndisL said: Vasariņa ir tik gara cik ir un pasākumi pārklājas. Rencis uz šo festivālu uzaicināja jau tad kad cepām steiku. Alu ieplānoju šim pasākumam. Principā mūsu jūlija pasākums ar +. Uzskatu, ka neko nevajag sarežģīt, tirgot. Kuponus gan var izdalīt lai tauta vērtē. Manuprāt Vērmanītī Rudzu rati + mājbrūvētāji bija ļoti labs tandēms. Nevajag mainīt sistēmu kas strādā. Tie eiro var radīt vairāk problēmu nekā labumu. No pieredzes mājbrūvētāju pasākumos alus tiek savests krietni vairāk kā spējam izlietot, nu tad pacienāsim citus. No Renča: 1. Pļava teltīm, mangalis, malka mangalim un ugunskuram. 2. Degustēšanai galdi un glāzītes. (Raivo glāzītēm Vērmanītī bija ļoti labs tilpums) 3. Goda raksti no Amatas novada trīs labākajiem.( Zaube laikam ir Amatas novadā, vai es ko jaucu)

AndiL es jau ar to balvu fondu gribu lai citiem mājbrūvētājiem ar kāda motivācija. Aigars no BARDA apsolija šim pasâkumam savu treileri! Diemžēl Brūvēpats tomēr nebūs, jo attaisnojošu iemeslu dēļ netiek. viss ko pieprasi būs nodrošināts

Nevajag sarežģīt. Ja tos kuponus tirgo, pretī jābūt kaut kādam apjomam alum. Kurš to var sarēķināt, nomenedžēt? Pirmajiem pietiks, vēlāk pietrūks, nāksies vilkt ārā vakaram paredzēto. Es arī šobrīd nevaru pateikt, ka aizvedīšu tik un tik litrus. Ja alum būs problēmas, tādu nevedīšu. Tā informē, ka no tikiem un tikiem būs iespēja nobaudīt mājās darītu alu un viss. Alus beidzās, paši vainīgi, nokavēja. Bez stresa pietiks alus, nepietiks. Tu jau personīgi esi veicis lielu ieguldījumu organizējot ziemas pasākumus. Atbalstīt Tavu pasākumu jau goda lieta. Starp citu Raivo jau nav vienīgais izejvielu tirgotājs Latvijā. Lielākā motivācija ir interesantais pasākums, kolēģi un apmeklētāju viedoklis. Neticu, ka kāds nebrauks tikai tāpēc, ka nebūs balvu fonds.

Rencis said: ...viss ko pieprasi būs nodrošināts

oho te jau kā lepniem viesmāksliniekiem

Jāskatās, cik mājbrūvētējiem būs interese, tad arī izdomās ar/bez kuponiem, ko un kā.

Tā kā lūgums laicīgi pieteikties, lai Rencim vieglāk ar plānošanu un organizāciju.

cilvēki vēl uz jūnija pasākumu nav pieteikušies, bet tu jau gribi lau uz jūliju piesakās.

domā mums nav jāzin cik cilvēkus pieteikt ekskursijai un jāsavāc par to naudiņa?

Uz jūnija pasākumu netieku, bet šis jau tika kādu laiku atpakaļ kalendārā ierakstīts. Noteikti esmu gatavs paņemt savu alu cēliem mērķiem, pie nosacījuma, ka labi izdevies. Kādi 2-3 dažādi pa 3l varētu būt uz to laiku gatavi. Piekrītu Andim- nekādas motivācijas balvas nevajag. Nav ko sarežģīt.

7 days later

Es ar labprat uz sadu pasakumu brauktu, alu nemsu, tik vel nevaru pateikt cik un kadu!

Informacija majaslapa "tiek aktivi papildinata", gandriz 2 menesus nekas nav jauns nacis klat, tada paskopa informacija.

6 days later

Pasākums izvēršas plašāks:) ja nedēļu atpakaļ tirgotāji bija pieteikušies tikai 4 tad tagad jau ir 12! http://www.wildfoodfest.lv/zalais-tirdzins/

Uz mums atiecas tā programmas daļa kas ir Pie Lejas ezera un kur ir ieeja ar biļetēm http://www.wildfoodfest.lv/programma/

Mums kā dalībniekiem viss pasākums bezmaksas!

Izskatās, ka būs foršs pasākums, man žēl, ka netieku. Lai izdodas!

Renci, kā tur ar nakšņošanu teltīs, vietas jāpiesaka?

6 days later

Telts vietas nav japiesaka. Mums nometne paredzeta pasākumam preteja ezera krasta!

tur ar mašīnu var piebraukt? es busā gulēšu.

Cik tālu līdz telts vietai pretējā krastā?

6 days later

Pie telts vietām ar mašīnu var piebraukt! No pasākuma vietas nometne ir 300-400 metru atālumā. Vajadzētu apkopot dalībnieku skaitu lai zinu cik dalībnieku aproces jāsagādā! Bērnus līdz 12 gadu vecumam neskaitam. Pagaidām cik man ir info: 1.AndisL kopā četri lieli? 2.Atis kopā divi lieli? 3.Alusvedējs viens? 4.MārtiņšK? 5.Ugis?

Rencis said: Pie telts vietām ar mašīnu var piebraukt! 3.Alusvedējs viens?

jā, saskaņā ar pašreizējo plānu Alusvedējs viens. piebraukšu ar savu balto telti.

Atis kopā divi lieli, divi nelieli