• Pasākumi
  • 27. augusts 2016 šķūņa nojaukšanas talka Suntažos pie Rudzīš Jāņa.

janis said:
Es tā saprotu ka 26. augusts ir paredzēts ekskursija pie manis. Es apstiprinu ka JĀ, tas der. Būs arī iespēja palikt pa nakti, tiesa ne tik komfortabli kā mājās, bet zem jumta uz uz matrača . Man jau tāda ķecerīga doma , ka es gribētu šo pasākumu apvienot ar talku. Tapēc drīkst ierasties arī netīrākās drēbēs. Būs jānojauc šķūnis. Kaut kādu gaļu uzgrillēšu. Alus arī būs, bet ne krafts, vienkārši lāgeris. Es jau gribētu arī kādu kraft alu uzbrūvēt, bet Raivo man negrib amerikāņu apiņus pārdot :)

alusvedejs said:
klau vīri!
mans kalendārs saka ka 26. augusts ir piektdiena.

vai tiešām ir plāns piektdien pēc darba braukt uz Suntažiem un nakts vidū jaukt šķūni?

janis said:
Man vienalga piekdien vai sestdien. Es te dzīvoju visu laiku. Var kaut ceturdien. Kā kuram ērtāk. Turklāt ja dabūšu amerikāņu apiņus, tad kraft alus arī būs. Domāju ka pa nedēļu var fabūt gatavu dzīvo kraft alu

Jau sejas grāmatā rakstīju, ka mēs ar manu Juri esam gatavi 27.08. braukt talkot!

es esmu vienīgais kurš nezin precīzu notikuma atrašanās vietu? vai pārējie plāno tikt līdz Suntažiem un tad vietējiem garāmgājējiem prasīt norādes līdz Rudzīša jaunajai alus darītavai?

Gan jau ka RudzīšJānis ar šo informāciju padalīsies :) Es arī zinu tikai, ka Suntažu pagasts, Upespils!!! :)

Īsumā varu aprasktīt ceļu:) Barucam caur Suntažiem uz Ērgļiem, Suntažiem jāizbrauc cauri pēc kādiem 4-5km būs pagriezien pa kreisi ar norādi VITE.Šeit griežam pa kreisi būs grunts ceļš, tālak barucam kādus 800m kreisaja pusē jūs redzēsiet baltu gazbetonu būvju rindiņu(tjipa garažveidīgus) aiz kuras griežam pa kreisi un tad jau uzreiz pamanīsiet galamērķi!

Nav vieglāk google vai waze koordinātes ie(at)mest?

Ja waze ieraksta Suntažu pag. Upespils tad jau arī atrod. Upespilī ir 6 mājas un brūzis. Apmaldīties nevar. Mans tel. 29760218

Varbūt šeit uzrakstat tie, kas būtu gatavi atbraukt yz talku. Gribās zināt, vai gatavoties vai nē. Datums 27.augusts. paredzamās darbības - šķūņa nojaukšana. Sieviešu rokas diemžēl pie šīm darbībām būs par trauslu. Ir vajadzīgi vairāki roku pāri, jo ir jānoņem no jumta šīferis un nesaplēšot jāpadod lejā. Smags un trausls. Šim procesam vajad saskaņotu komandas darbu.Līdz ar to ir tā, ka vai nu talka ir vai viņas nav

Es piektdien butu braucejs (ar naksnosanu), sestdien diemzel jastrada, no rita titos prom, bet piektdienas vakara varu palidzet!

alusvedejs said: klau vīri! mans kalendārs saka ka 26. augusts ir piektdiena.

vai tiešām ir plāns piektdien pēc darba braukt uz Suntažiem un nakts vidū jaukt šķūni?

janis said: Man vienalga piekdien vai sestdien. Es te dzīvoju visu laiku. Var kaut ceturdien. Kā kuram ērtāk. Turklāt ja dabūšu amerikāņu apiņus, tad kraft alus arī būs. Domāju ka pa nedēļu var fabūt gatavu dzīvo kraft alu

janis said: ...Datums 27.augusts...

varbūt vispirms tiekam galā ar datumu un pēc tam skaitam dalībniekus?

Labāk potenciālie dalībnieki uzraksta datumu kad var un tad redzam kas kurā dienā notiek.Man jau gribētos tomēr ka tas pasākums saskrietos vienā dienā, lai var gan pastrādāt gan pēcāk patusēt. Lai pašiem talciniekiem ir interesantāk. Es neuzdrīkstos aicināt talciniekus tikai kā bezmaksas darbaspēku. Izstiept to prieku pa 3 dienām arī gluži negribētos. Tad es nevarēšu visiem izrādīt pienācīgu viesmīlību.Cilvēks atbrauks , pastrādās uz aizbrauks un es jutīšos pārādā palicis. Pašlaik ir bardaks jo šeit forumā vairums neko neieraksta, bet ir man pateikuši personīgi ka būs un kad būs. Vairumā gadijumu es šos pieteikumus esmu uzklausijis iereibušā stāvoklī RīgasKraftaBīraFestā un tagad man viss ir sajucis.Nav jau obligāti jābūt 26. vai 27. septembrim. Varbūt ir iespēja ka uz kādu vēlāku datumu var savākties visi vienkopus

Es saku jā 27.augustā, sestdienā!!!

Es piektdienas vakarpuse, bet gribu zinat vai butu vel kadi brauceji? Vienam gluzi braukt negribas.

man piektdien uz darbu. sestdien gan aizbrauktu.

mana braukšana vai nebraukšana nav atkarīga no dienas. centīšos būt, bet apsolīt nevaru.

Es piektdien domāju braukt uz 3-5h tīri palīdzēt jo vakarā braukšu atpakaļ (Ikšķile-Ikšķile). Vai tradicionāla degustācija arī paredzama vai tikai ņemam savus un Rujāņa cienātos?

27.aug der. Pa dienu pastrādājam, vakarā padegustējam.

Vobla said: Es piektdien domāju braukt uz 3-5h tīri palīdzēt jo vakarā braukšu atpakaļ (Ikšķile-Ikšķile).

Vai tradicionāla degustācija arī paredzama vai tikai ņemam savus un Rujāņa cienātos?

Īsti jautājumu nesapratu. Gan manējie gan savējie vai nu arī tradicionālā degustācija. Bet vai tad tā arī nav tradicionālā degustācija?

Tradicionālu es saprotu- visi apsēžas pie galda un garšo/vērtē pa vienam no katra līdzpaņemtā aliņa kā allaž ziemas mēnešreizēs:) . Šeit drīzāk būs tā ka pastrādā un tad iedzer, pastrādā iedzer, pastrādā .......

Runājot par datumiem; pirms tam visi rakstīja par 26, tagad jau dominē 27, citi vēl 28 min??? Es ceru ka brauks 26 un tad arī sāks čakli cirvi vicināt!

GirtsE said: 27.aug der. Pa dienu pastrādājam, vakarā padegustējam.

Bet es vēl nezinu par 100%