• Pasākumi
  • 27. augusts 2016 šķūņa nojaukšanas talka Suntažos pie Rudzīš Jāņa.

Man diemžēl nesanāks aizbraukt, brīvdienās dodos uz otru pusi, bet kaut kad jau apciemošu garām braucot. Gribās redzēt ko esi sastrādājis. Atceros kā jūs ar Ausmu tur cīnījāties. Zinu cik darba jāiegulda atjaunojot lauku māju, bet Tev jau tur vairākas sanāk. Vobla lauku pasākumos brīvāka kārtība. Kad rīkoju pie sevis, sastiepu galdus pie kuriem tā arī lielākā daļa neapsēdās. Un alu arī visu nenogaršoju, bet īpaši nepārdzīvoju. Man bija savesti pilni divi ledusskapji, kas ir aptuveni 70 litri, un vēl pagrabā salikām. Ja pa pudelītei jāaplaiž apkārt pasākums uz trīs dienām vismaz.

man sāk izskatīties ka tikšu. varētu jau piektdien ar autobusu 14 ierasties. varam tak kopā ar uģi un voblu to šīferi novākt. ir neliela pieredze tādos darbos. un tad jau var sestdien pārējās lietas un tusiņu.

tev viļņotais šīferis vai mazās plakanās plāksnes?

kastrolis said: man sāk izskatīties ka tikšu. varētu jau piektdien ar autobusu 14 ierasties. varam tak kopā ar uģi un voblu to šīferi novākt. ir neliela pieredze tādos darbos. un tad jau var sestdien pārējās lietas un tusiņu.

tev viļņotais šīferis vai mazās plakanās plāksnes?

es ja braucu, tad ar savu auto un ap 15/16 no Dominas. ta ka varu pakert lidzi vel talkotajus. bet nu 100% par brauksanu izdomasu lidz ceturtdienai.

Ugis said: es ja braucu, tad ar savu auto un ap 15/16 no Dominas. ta ka varu pakert lidzi vel talkotajus. bet nu 100% par brauksanu izdomasu lidz ceturtdienai.

man bija doma braukt sestdien no rīta, bet principā jau varētu arī ap 15/16 no Dominas.

alusvedejs said: man bija doma braukt sestdien no rīta, bet principā jau varētu arī ap 15/16 no Dominas.

es par piektdienu runaju!

Mēs dodamies 6dien dienas pirmajā pusē. Jāsaprot, cikos labāk, lai kā gaiļi neierodamies vai arī visu nokavējuši :) Mašīnā ir vēl kāda vieta!

Nu vo, prieks ka būs tomēr dvižuha

Ugis said: es par piektdienu runaju!

es sapratu. man turpat pie Dominas kantoris. varētu tā laicīgāk beigt strādāt un braukt.

5dienas braucēji aktīvi. Jāni, cikos labāk ierasties 6dien? +/-12?

Uģi, es ja kas piesakos pie tevis!

Nu davai, tad Vobla, Kastroli/Alusvedej, jus ari ar mani? Cikos atrakais varam startet? Vienigi bridinu, ka sestdien ap 9 jau brauksu uz Jelgavu!

Atpakaļ izskatās, ka mums būs vieta mašīnā... Nav diez ko daudz braucēju!

Paņemit peldkostīmus un dvieļus. Ir upe un ir dīķis. Dušas nav.

Es ar visu famīliju varu piebraukt pa ceļam uz laukiem braucot, bet tas varetu but ap 21-22.

Nu tak piebrauc. Talka gan ap to laiku būs beigusies jo tumsa. Izdomāju ka vārīšu pupiņu zupu ar cūkas stilbu 7n kūpināšu cauraudziì

Nu tak piebrauc. Talka gan ap to laiku būs beigusies jo tumsa. Izdomāju ka vārīšu pupiņu zupu ar cūkas stilbu 7n kūpināšu cauraudziì

kas ir 7n? vārdu sakot mēs rīt būsim, cerams ka būs kāds rotaļu biedrs manam piecgadniekam. citādi visu laiku īdēs ka vajag motorzāģi darbināt vai ar cirvi kādam iecirst :-D

kastrolis said: kas ir 7n? vārdu sakot mēs rīt būsim, cerams ka būs kāds rotaļu biedrs manam piecgadniekam. citādi visu laiku īdēs ka vajag motorzāģi darbināt vai ar cirvi kādam iecirst :-D

Pārrakstijos u vietā 7. Vajadzēja būt un

Man bus lidzi suns, bet vinam nepatik berni!

Es nebūšu. Sieva velk uz citu pusi :(