• Pasākumi
  • 27. augusts 2016 šķūņa nojaukšanas talka Suntažos pie Rudzīš Jāņa.

Mazs bērns ar motorzāģi vs suns, kam nepatīk bērni. Gaidam video!

Sūds ar visu šķūni, oi es gribēju teikt- baigie malači! Bet, varbūt, ieliksiet kādas interesantākas- brūža bildes?

Kas tas par priekšnieku ar balto ķiveri:)

^ buvbrigadieris Vobla! :) Bildes nav jo bruzis vel procesa, ir sienas un vizija kur un kas staves.

Ugis said: ^ buvbrigadieris Vobla! :)

kā izrādās ar vienu roku var ne tikai drabiņas no grāpja izcelt, bet arī operu var nodziedāt.

alusvedejs said: kā izrādās ar vienu roku var ne tikai drabiņas no grāpja izcelt, bet arī operu var nodziedāt.

jums bija paraugdemonstrejumi? es aizgaju gulet, kad tikai runas gaja par izcilo balss tembru un operdziedataja dotibam!

O jā! tik namatēvs visu laiku kušināja, jo kaimiņi redz gribot gulēt...

Pasākums super. Labā kompānijā jebkura talka ir kā svētki. Šķūnīti nojaucām, bardaku atstājām, tagad uz nākošo talku ceram redzēt terasi :)

Paldies visiem kas piedalijās. Ieradās vairāk kā cerēju un izdarija vairāk kā cerēju. Pirmajā dienā centīgākie notalkoja pat līdz 4iem naktī :) Man kā cilvēkam bez mēra sajūtas pat sagribējās turpinājumu:) Ja kādam ir luste, tad piesakās. Terase pati sevi neuzcels :))))

Kas tas par pasākumu kurā neļauj Yma Sumac klausīties un pēc tam vēl operu dziedāt? Izgāšanās ! Nākošreiz atbrauks Jankapat ar trompeti un tad mēs nobliezīsim Ārmstronga popūriju:) Un kur bilde no svētdienas vakara? Izskatās ka kopš brigadieris aizbrauca nekas nav padarīts?

Ok, ja būs trompete, tad es arī ğitāru izvilkšu un Tu Valdi drīkstēsi iznākt no skapja un atrādīt savu snaudošo talantu

Tad jau jaukšana vai būvēšana (atkarīgs, kāda nākošā talka) notiks no burvju, šajā gadījumā, skaņas viļna... Mūzikā ir spēks.... Ar vienu roku

paldies, bija forši! pirmo reizi pilns divdiennieks :) tautas bija stipri mazāk kā vasaras pasākumos pierasts, bet šķūni nogāzām.

izklausās skaudīgi labs pasāciens bijis ar tveramu rezultātu. diemžēl netiku, pats pie sevis talkoju. Tā kā visi lielie darbi apdarīti, es piesakos patalkot uz nākamo reizi, ja vien tas neūs 20-26.sept. robežās. Sāk vākties mājbrūvētāju ansambels- forši! :)

Ansambeli nosaucam par "Otrās dienas pūtēji" !

Nu davai. Man ir doma taisīt sidra talku. Savedam ābolus. Spiede, smalcinātājs, vārīšanad katli ir.Sataisam kādus pāris simtud littus sidra

Doma laba, šķiet, ka lielākā vērtība ko savest ir mežeņi.

Tātad iespējamo datumu varianti 16. 17. 18. septembris. Sataisam dafiga sidru. Pie manis var noraudzēt un tad vēlāk ierasties vēlreiz un sapudeļot un paņemt līdzi. Piesakās kam ir interese . Ābolu šogad izskatās ka ir daudz. Man gan pašam tikai dažas ābeles, bet varbūt kāds zin vietu kur salasīt daudz, daudz, daudz