Gada mājbrūvēšanas pasākums Kraukļos 20.-21.maijā (2017)
Atļaušos iepostot par reņģēdāju festivālu, kas notiek paralēli KUPLA ikgadējam pasākumam:
https://www.facebook.com/rengedajufestivals2017/photos/a.1415810335109160.1073741828.1396121713744689/1425402974149896/?type=3&theater
Ja nu kāda brūvētaja otrajai pusei nav interese par alu, tad kamēr pats pa Kraukļiem, sieva pa reņģēdāju festivālu!
- Edited
Kurš tad tev viņu pārbaudīs? Tas vairāk ir jautājums tavai sirdsapziņai.
- Edited
uz katra paša goda prātu.
Etiķetē tak gan jau būs jānorāda OG, FG un ABV?
Palasi nolikumu, uz pudeles būs tikai iedalītais kārtas numurs. Bet tagad jau visi zin, ka Tu šmauksies
Nevis es šmaukšos bet raugs kas par dziļu noraudzēja. Protams lielu lomu spēlē mana neuzmanība un iedomas par 7% robežu.
Kad tie marķēšanas numuri tiek izsūtīti? Nedēļu pirms pasākuma? Dažas dienas pirms pasākuma?
sūdīgam dejotājam arī olas maisa ...
Ja kāds vēl domā, vai doties uz Latvijas mājbrūvētāju lielo kongresu, tad vēl droši var pieteikties! Vieta atradīsies.
AndrejsStoma domā. tikai nevar nekur internetā atrast informāciju par šo pasākumu
Faktiski fakts ka tikšu pie auto , nu netikšu, neviens manā ģimenē neziedos uz 3 dienām pārvietošanās brīvibu!!! Tāpēc ceru uz JUMS! Man protams būs 2 kastes ar aliņiem un perfekts ceļabiedrs, varu stūrēt turpceļā ja pašam nav pacietība piektdienas vakarā stūrēt tādu Kusoku ! Domāju, braukt piektdien vai sestdien no rīta??? Tur parādās riska grupas, ja piektdien, tad būs vate visu nākamo dienu, vai arī ierobežot ABV līdz 4,8 , ja sestdien tad perfekti- izbaudīt pasākumu un uzdot un saprast jautājumus, atbildes, smaidus utt .
Protams gribu piektdien!!! Gan jau izdzīvošu!
Plāns B ir braukt ar mani.
Sveiciens. Vajadzētu palīgus:
1) Sekretāri/u, kas piereģistrēs viesus. Ceru uz Alusvedēja sievu.
2) Galvenā konkursa "Rudzi" operatoru. No tiem, kas nepeidalās konkursā. Linard, Tu?
3) Simpātiju konkursa un arī bruvepats.lv konkursa galda pieskatītāju. Daini, Tu?
4) "Rudzi" konkursa tautas vērtējuma pieskatītāju.
p.s. neaizmirstam par mazo "Iesala dzēriena" konkursiņu.
Precizējošs jautājums: vai uz Simpātiju konkursa alus pudeles, blakus obligātajai numuru lapiņai, drīkst atrasties arī cita veida informācija - paša radīta etiķete, foto u.t.t.?
3) jā
kad numurus izsūtīs ?
Rāda ka nākoš sestdien lietus gāzīs! Būs pa telpām jādzīvojas