es varu jebkuru pozīciju aizpildīt. piedalīšos tikai simpātiju konkursā.

Kārtējo reiz dažādas laika prognozes dažādos kanālos. Kā pieredze rāda nāks tuvāk tad jau būs precīzāk. Bet kāda starpība, cik atceros lapenītē bij jumts un var bez bēdas raut iekšā
    image 1.jpeg

Piesakos palīdzēt. Kādu darbu iedos, tāds būs labs.

kastrolis es varu jebkuru pozīciju aizpildīt. piedalīšos tikai simpātiju konkursā.

pag, kastrolim tak jau ir īpašā loma iedalīta.

MartinsK izveidot sarakstu no dalībniekiem, kuriem ir specifiskas zināšanas kādā jomā. Tad šiem dalībniekiem izsniegt atpazīstamības zīmes, lai jebkurš var pie viņiem vērsties ar jautājumiem.
        Piemēram:
        MartinsK Kastrolis - elektronika

MartinsK #Kastrolis:
        es jau nevienam neatsaku arī ikdienā. cits jautājums kurš var uztvert manu nesakarīgo stāstījumu 🙂

Numuri izsūtīti. Ja kādam nav, bļauj!

Nekāds šablons/sagatave/paraugs nebūs? PIetiks, ja uz pudeles būs uzlīmēts viens skaitlis - piemēram, "99"?

Zelcs Nekāds šablons/sagatave/paraugs nebūs? PIetiks, ja uz pudeles būs uzlīmēts viens skaitlis - piemēram, "99"?

Rekur būs excel fails, var izmantot. Bet der arī vienkārši numurs.
              konkursa-labels-2017.xlsx

MartinsK es tak nevaru atcerēties kur ko webā esmu pildījis, epastā nebija. kur piedalīšos es tev pagājšnedēļ rakstīju.

Mārtiņ, jā, "Rudzus" ņemu uz sevi!
                  Kas attiecas uz īpašajām lomām, tad tādas būs iedalītas sekojošiem dalībniekiem (ar viņu piekrišanu) :
                  Mārtiņš K. /MartinsK/ - pasākuma organizators;
                  Rimants /Kalēju alus/ - poligrāfija (etiķetes, paliktņi, baneri u.t.t.);
                  Sergejs /alusvedējs/ - HERMS uz elektrību;
                  Kastrolis - elektronika;
                  Linards /Linards/ - alus darītavas dokumentācija (PVD, VID u.c. kontrolējošo institūciju prasības);
                  Valdis /Vobla/ - BIAB sistēma jeb brūvē maisā;
                  Juris /JurisOK/ - rūpnieciski ražotas iekārtas;
                  Raivo /bruvepats.lv/ - izejvielas.
                  Šīs personas atpazīsiet pēc īpašiem krekliem. Visa pasākuma norises gaitā, pie šiem dalībniekiem varēsiet saņemt informāciju kas skar viņu pārstāvēto sfēru.

ko ta kastrolis atkal nogrēkojies?

kāpēc visiem ir vārds/niks/ a kastrolis ir vienkārši kastrolis?

MartinsK kastrolis man nav numura

Tu neesi atzīmējis, ka konkursos piedalīsies. 😃 Vēlāk aizsūtīšu.

kas tev pašam savas galvas nemaz nava? teica ka zaļu, nevarēji iedomāties ka vajag sarkanu?

Kastrolim tā pasē rakstīts :p