Sveiki!
Zinu, ka jautājums ir apcilāts un pārspriests, taču īsti atbildi neatradu. Un, jā, izlasīju gan Mājas alus rokasgrāmatu, gan forumu, gan tīmekli.
Un, tātad: gribu sākt darīt miestiņu. No izlasītā esmu sapratis, ka veikalos piedāvātie iesala ekstrakti ir dārgi un ka cukurs ir lielākā zaimošana. Tad nu jautājums, vai bez pievienotiem apiņiem ir vēl kāda atšķirība starp dārgajiem "alus" iesala ekstraktiem un, piemēram, Iļģuciema ekstraktu? Respektīvi, vai varu mēģināt darīt alu tikai no Iļģuciema ekstrakta+apiņiem, jeb tas var būt tikai kā papildinājums tai bundžai? Izlasīju arī, ka Iļģuciema ekstraktā ne visus cukurus raugs spēs apēst, vai par to man jāiespringst? Vai Edgara piedāvātajā receptē (paldies Edgaram) - 18l ūdens, 3kg Iļģuciems un 30gr Magnum apiņi - vēl paredzēta tā bundža?