• Pasākumi
  • Mājbrūvētāju seminārs cafe Leningrad (Kr. Valdemāra 4), 13.09.2016. plkst. 18

Jauno sezonu uzsākam jaunā vietā. Būšot arī ārzemju viesi. Es, ja tieku, būšu ar 4 dažādiem kviešu raugiem.

Vēl kāds vispār apmeklēs ?

Būšu bet diemžēl bez alus:(

Būšu, ar M27 saisonu raudzētu 27 grādos FG 1,000. Varbūt vēl ko paķeršu.

Vobla said: Būšu, ar M27 saisonu raudzētu 27 grādos FG 1,000. Varbūt vēl ko paķeršu.

Ja es būšu, tad salīdzināsim, man būs ar M27 pie ~24 C raudzēts

Linard! Ja tu būsi tad varu paņemt salīdzināšanai Rodeo raudzētu 25 grādos un ar Simco sausajā:)

es jau gribēju rakstīt ka man ar M27, bet izrādījās safebrew abbey :)

Būšu, ar Uģa, Mareka un manis vārītu kopdarbu. Viens alus ar diviem dažādiem ūdens sastāviem.

Ierosinu sākt ar aperatīvu, lai skaidrā prātā dotu iespēju jums izčāpstināt dažādus MJ kviešu raugus, + šos pašus raugus ar piedevu!

IMG_4804.JPG

Ierosinu sākt ar aperatīvu, lai skaidrā prātā dotu iespēju jums izčāpstināt dažādus MJ kviešu raugus, + šos pašus raugus ar piedevu!

IMG_4804.JPG

Ū!!! Tas viss uz šābrīža 5-7 cilvēkiem:)? Vēl kāds piesakās? Man ar jāsaprot laicīgi cik etiķetes printēt!?

Es pa litram kaķotā / nekaķotā paķeršu.

Man 9 cilvēki sanāk, + kautkādi ārzemnieki vēl būšot

gan jau būs kā parasti. vēl vietas pietrūks.

Arī piekāpšu, tiesa gan bez alus. Pa vasaru tā arī neko nesabrūvēju, kā izrādījās bērna piedzimšana paņem vairāk laika nekā biju domājis.

Es tomēr nebūšu