nebija nemaz tik salds, normāls porteris. btw, alus tirgū 1.70€
Pūķa piena recepte
^ kā ja citā tēmā teicu, nav tur nekas sadls
Tad ko pie velna deva Tvaicenē? Salds!
Jelgavā vairāki apgalvoja ka dzēruši divus dažādus pūķa pienus. Viens salds, otrs nē. Dīvaini ja tic tam ka vārījums tikai viens. Vai ne?
Varbūt vairākas fermentācijas tvertnes? Un vienā no tām rūgšana iesprūda? Nopasterizēja un sapildīja tādu?
kad tas pasākums Aldarī notika ? Iespējams, ka nebija vēl nogatavojies līdz galam
alusvedejs said: Jelgavā vairāki apgalvoja ka dzēruši divus dažādus pūķa pienus. Viens salds, otrs nē. Dīvaini ja tic tam ka vārījums tikai viens. Vai ne?
Varbūt arī kas tāds. Tā pati Lielvārdes IPA. Tauta samērā atzinīgi izsakās, taču es kopumā no šī produkta izvairos. Kāpēc?
Esmu pircis kādas reizes 3 un katru reizi vairākas bundžas. Lielākoties trāpījās mīzalu versijas - reāli šis bija pirmais alus, kas man asociējās ar šo dzelteno substanci (dzēris neesmu, bet liekas, ka šis ir īstais un vienīgais aizvietotājs, jo sevišķi arī smakas dēļ). Bija pa vidu arī viena otra bundža, par kuru bija skaidrs, ka saturs ir tāds, kā tam jābūt, bet tomēr tās bija mazākumā. Kaut arī produkts idejiski nebija slikts, tādu es vairs nepirku - ja man tāds risks uzrauties uz mīzaliem, tad danunah (pie tam, pircis biju dažādos veikalos).
Tas vairāk uz sākumu - uz laiku, kad produkts parādījās. Varbūt vēlāk uzlabojās, bet ar lielisko sākumu savu reputāciju manās acīs samaitāja.
Zelcs said: Varbūt vairākas fermentācijas tvertnes? Un vienā no tām rūgšana iesprūda? Nopasterizēja un sapildīja tādu?
+1
Jevpils, tu nesaprati. Viens un tas pats cilvēks apgalvo ka dzēris gan saldu gan nesaldu pūķa pienu.
Nu pareizāk vieni un tie paši cilvēki
Versija skan ticama, ka ir pudeles ar nejēdzīgi saldu dziriņu, un ir pudeles ar nesaldu. Man ir bijis tikai saldais variants.
alusvedejs said: Jevpils, tu nesaprati. Viens un tas pats cilvēks apgalvo ka dzēris gan saldu gan nesaldu pūķa pienu.
Esmu pats dzēris gan tādu, gan šādu Lielvārdes IPU viena pirkuma ietvaros - tātad idejiski pastāv variants iegādāties arī dažādu PP - saldu, rūgtu.
Lielvārdei bija IPAs loterija, bet Pūķa Piens 3x dzerts un vislaik bija vienāds (nesalds)
Lielvārde jau arī neapgalvo ka ir bijis tikai viens vārījums.
- Awaiting approval
Lielvārde jau arī neapgalvo ka ir bijis tikai viens vārījums.
aldaris jau vāra pa 2t. jautājums tikai vai viens fermenteris kā pagājšreiz, vai tomēr vairāki. vispār jau negribas ticāt ka izlaida no tvertnēm 2 dažādus blīvumus. jātaisa kolektīvā degustācija - katrs atnes pa vienam no sava tuvākā veikala :)
Nav jau zvanīts, ka tas ko dos... Esmu dzēris kādus 5 pūķus no 3 bodēm. Visi bija vienādi un saldo nebija.
Gribetu pagarsot nesaldu, kur tadu dabut? :) Majas un Aldari bija baisais cukurudens.
es garšoju no Rasiņa, piemājas veicī pirktu un BC RIMI pirktu - visi vienādi
varbūt dažādas izpratnes par saldumu ...
Dainis said:
varbūt dažādas izpratnes par saldumu ...
Laikam! Čāpstinu jau trešo pudeli, visas gan no viena plaukta Mārupes RIMI ņēmu, un nesaprotu par kādu saldumu ir runa!