BestMalz iesalnīca no Vācijas organizē BestBrewChallenge 2015.
http://bestbrewchallenge.com/

Ar šo pasākumu tiek atzīmēta Vācijas alus brūvēšanas tīrības likuma 500.gadadienas sagaidīšana + ir doma kopīgi iekļūt Ginesa rekordu grāmatā brūvējot vienu alu vienlaicīgi visā pasaulē.
Vienlaicīgi šī pasākuma alus būs konkursa alus.

BrūvēPats.lv kā BestMalz pārstāvis palīdzēs ar neskaidriem jautājumiem, noorganizēs konkursa paraugu nogādi Heidelbergā utt.

Papildus BrūvēPats.lv šim pasākumam piešķir papildus atlaides visiem dalībniekiem. Veicot pasūtījumu ierakstiet - BBC2015

Jebkurus jautājumus droši uz info@bruvepats.lv

    papakarlo said: Ir sākusies reģistrācija #BestBrewChallenge2015. Droši variet reģistrēties http://bestbrewchallenge.com/registration/

    Tātad- Būs vienlaicīgi visā pasaulē jābrūvē alus, ar šo pasākumu kopīgi centīsimies iekļūt Ginesa rekordu grāmatā. Ir doma arī pirms jāņiem uzģenerēt kādu kopā sanākšanu kur mēs varētu vietējā mērogā nodegustēt brūvējumu un nolemt kurš pēc mūsu domām būtu uzvarētājs, bet par to padomāsim vēlāk.

    Jābrūvē 23.aprīlī Jurģos 15.00 CET laikā jāsāk iejavot Drīkst lietot tikai ūdeni, iesalu, apiņus un raugu Drīkst pielietot tikai BestMalz iesalus Vismaz 25% jāpielieto RedX iesals Sākuma blīvumam jeb OG jābūt 12-14Plato, kas atvieglos žūrijas vērtēšanu. Diviem lieciniekiem, brūvēšanas pierakstiem/dokumentēšanai, foto un vai video. (Precīzāku informāciju un pašus dokumentus nosūtīšu vēlāk)

    Ja vēlaties piedalīties arī Brūvēšanas konkursā tad, Nosūtīt vismaz vienu pudeli (ne mazāk kā viens litrs)nogatavināta alu uz BestMalz Heidelbergu. Šo sūtīšanu organizēšu es pats ar BrūvēPats.lv palīdzību. 30.jūnijs ir pēdējais iesūtīšanas termiņš Jūlija vidū notiks iesūtīto konkursa alus degustācija un uzvarētāja noteikšana. Uzvarētāja alus receptes un citas informācijas publiskošana.

    Dainis said: tik nesaprotu, kāpēc sestdienā to nevarēja organizēt

    Optyroc said: 15 CET ir 16 pēc mūsu laika?

    Dainis said: Jā

    valdis said: he, viens pretendents jau pieteicies un redzmas uz kartes

    bet tad sanāk, ka visus iespējamos veidus vērtēs kopā - pale, porterus, IPas u.c. - galvenais lai būtu Bestmalz ieslas un tas red 25%? t.i tikai viena balva?

    Optyroc said: Raivo, vai visi Tavi iesali, kas apzīmēti ar ( Vācija) ir no Heidelbergas BestMalz?

    papakarlo said: -Optyroc- paldies par norādi, nedēļas laikā precizēšu veikala informācijā, bet jā- visi kur ir rakstīts Vācija tie ir BestMalz.

    -Valdi- Šī gada ideja ir izcelt gaismā RedX īpašības, līdz ar to ja Tu varēsi Porterī parādīt redX, droši uz priekšu.

    -Daini- 23.04 ir zīmīgs datums vācu alus vārīšanas tīrības likumam.

    Optyroc said: Interesanti, ka 2010. gadā sanāca nedēļu dzīvot Heidelbergā un viesnīca bija tikai kādus 500 m no BestMalz.

    KapteinisEdgars said: Emm, es te kaut ko palaidu laikam garām un vairs nespēju izsekot kas, kā, kad?

    Velna_milti said: :( Ehh man pēc 20 datuma Jurģi un potenciālajā brūzī vēl nebūs gāzes degļa :(. Jāvāra uz ugunskura...

      Skatoties šorīt karti gandrīz vai āķis lūpā, vai mēs letiņi nevaram sasparoties un vismaz reģistrācijā izpogāt citas valstis??? Protams ar to nedomāju piereģistrēties un reāli nemaz nebrūvēt....nu divus lieciniekus tak var dabūt un pāris foto no brūvējiena jau arī var uztaisīt..:)

        Mjā nebūtu tā darbadiena 100% piedalītos, kāreiz tikko pasūtīju pie papakarlo iesalu, tiesa gan bez RED X... Toties jau iezīmējas foruma dalībnieku ģeogrāfiskā atrasšanās vieta konkursa kartē :) vismaz redzams kurš kur mīt.

          Vai zīdaini var uzskatīt par liecinieku? Mazo virtuves variantu jau var uzvārīt moš, tilpuma limitu nemanīju.

            Par zīdaini pats vari nokļūt ginesa rekordā ka jaunākais liecinieks..:)

            Protams, ka var virtuvē vai ārā uz ugunskura, tur jau tas labums, galvenais minimums ir 1litrs gatavā alus!

              Vienīgais mulsinošais ir, ka visur tiek runāts par The Breweries, nav īpaši minēti mājbrūvētāji. Nolikumu gan neesmu sīki izpētījis, bet mājslapā un pie pieteikšanās figurē brūzis.

                Exciter? Manam jaunākajam lieciniekam (lieciniecei) ir 6 dienas. :) Cik Tavam?

                Piereģistrējos ar Iļģuciema adresi, bet iespējams jau līdz tam būšu aizjurģojis uz Inčukalnu. :) Redzēs...

                  Manējai 3 nedēļas :) uz to brīdi būs jau kā reiz laiks pirmajam vārījumam. Ar visām bildēm utt.

                    To laiku baigi precizi jaievero, respektivi, jasak obligati 16, vai der ari 18?

                      Itkā jau precīzi, bet nez vai visi to ievēros. Brūži jā, bet mājdarītāji savos brūzīšos diez vai. :) Redzēs...

                        Kad dabūšu aprīļa darba grafiku - varbūt piereģistrēšos. Kāpēc gan neapvienot vārdienu ar pasākumu?

                          ir jau variants, vārīt 18, bet fočika pulksteni uzlikt uz 16 ;)

                            papētīju reģistrācijas karti! Kurš no šejieniešiem ir crazy chicken brewery no Ķekavas? Derētu zināt, ja nu kādreiz kāda ārkārtas situācija, raugs beidzies vai kāds trauks saplīsis, lai varu aizskriet līdz kaimiņam (ar kādu alu protams)

                              Dainis said: ir jau variants, vārīt 18, bet fočika pulksteni uzlikt uz 16 ;)

                              ja vāra ārā, vai fonā redzams logs tad jāskatās, lai saule nav jau norietējusi, savādāk uzķers..

                                Maarcha said: papētīju reģistrācijas karti! Kurš no šejieniešiem ir crazy chicken brewery no Ķekavas? Derētu zināt, ja nu kādreiz kāda ārkārtas situācija, raugs beidzies vai kāds trauks saplīsis, lai varu aizskriet līdz kaimiņam (ar kādu alu protams)

                                :) droši zvani divi deviņi 9124 viens viens

                                  Neraksti atklāti savu numuru :) pēctam nāks spams uz telefonu :) (palaboju)

                                    Exiter, kā tev vārdā? Moš zinu?

                                      PM. Nespamojam tēmu.

                                        11 days later

                                        Jau gatavojos! Izlēmu nemēģināt uzminēt, kas varētu iet pie sirds vācu somaljē brigādei, lai izcīnītu uzaicinājumu uz tusiņu, kur praktiski lielākās izmaksas ir jāuzņemas pašam. Jābrūvē alus, kas pašam garšos! Pieturoties nolikumam brūvēšu alu, kas atbilst American Amber Ale.