Rencis atradis vietu kur mūs labprāt uzņems. Tiekamies!
P.S. laipni aicināti jauni dalībnieki, interesenti un entuziasti. Var nākt arī bez alus ;)
Mājbrūvētāju seminārs 10.01. plkst. 18, bārā "Autentika", Bruņinieku 2
Vēlētos tā kā pirmo reizi atnākt, vienīgi domāju, kā tur īsti ir ar alus līdzatnešanu? Vai ir vērts nest tādus pavisam vienkāršus alus kā Baltijas porteris, īru sarkanais alus vai nesat tikai kaut ko īpašāku? Un kādā daudzumā jānes - vienu vai divas pudeles?
Baltijas porteris ir pat ļoti sarežģīts alus - nav tur nekā vienkārša.
Ja ar pudeli nesaprot latvju parasto (2L), tad labāk 2x0.5L.
- Awaiting approval
Nav noteikti kritēriji kādus alus nest, katrs nes ko vēlas! Vēlamais daudzums divas 0.5 pudeles, bet tas atkarīgs cik mēs savācamies, citreiz pietiek ar vienu 0.5!
Baltijas porteris un īru sarkanais ir īpaši jau ar to vien, ka tādus ļoti reti nes. Daudzums no Tavas sirds dāsnum atkarīgs. Garšīgs alus, man šķiet, nekad nav pāri palicis.
Ok, atstiepšu pa divām pudelēm. Varu gan pabrīdināt, ka tie ne tuvu nebūs attiecīgā alus stila etaloni, jo taisīju tos pirmo reizi. Turklāt arī alus darīšanas pieredze man ir maza un tagad noteikti taisītu tos citādi. Par Baltijas porteri - nebija domāts, ka tas ir vienkāršs alus, vairāk tā, ka nav nekas eksotisks vai ekstravagants.
Kā to ņem - Latvijā pastāvīgi tiek ražots tikai viens Baltijas Porteris (Aldara). Neesmu pārliecināts, ka V-muižas proves un Balles pieder šim stilam (Cēsu ražojumi noteikti tādi nav) - https://www.ratebeer.com/top/baltic-porter/latvia
Leišiem arī tādi pseidoporteri. Igauņiem gan ir kur rakt.
Izskatās ka baigi maz būsim?
Man der - varēšu vairāk paņemt, pa pudelei no katra ;)
Gan jau būs pēdējā brīža pieplūdums. Laikam būšu, bet alus šoreiz man vēl nav gatavs.
Arī būšu, taču bez alus! Tas laukos palicis
Busu ar new england ipu, gaisu lageri un harvest eilu ar saviem apiniem.
Arī būšu.
Laikam būšu ar nokavēšanos ap 18 , varu paņemt ipu un eksperimentālo vārījumu no šīs ipas kaķa apiņiem.
Piekāpšu. Jāatrod tik garāžā kāds pārpalikums no vecajiem brūvējumiem, jo jaunu pašlaik nav.
Būšu, kā jau vienmēr :)
būšu ar +1, līdzi paņemšu porteri un vienkāršu peilu, ja biedrs atcerēsies atvest.
A kur tur ir ieeja? No pagalma puses?
es varbūt būšu un kādu alu arī paķeršu.
KalvisK said: A kur tur ir ieeja? No pagalma puses?
Jā ieeja no pagalma! Mazas pelēkas koka durvis