janis said:
Un finālā es izčekoju ka tvertņu pārdevējs un izsoļu firma sēž vienā adresē, kau arī kad es iepriekš rakstiju izsoļu kantorim par iespēju iegādāties uzreiz par bik lielāku starta cenu bez izsoles, man atbildēja ka šiem neesot nekāda sakara ar tām tvertnēm. Viņi esot čista kā ebay. Kad uzrakstiju pa tiešo tvertņu īpašniekam tad tas atbildēja ka gribot 13000euro par tām. Vispār kruta! Nav pat kam pasūdzēties. Ja nākam gad atkal sanāks aizšaut uz Nirnbergas izstādi un atkal tur būs tas braubay stends, tad būs jādod bietē.
Nu muļķīgi tā cerēt, ka kāds tev pārdos verķus par 3000 naudiņām, ja viņš ir cerējis dabūt 13 000 naudiņas, acīmredzot neviena cita pircēja bez tevis un paša pārdevēja kūdītāja nebija, tapēc arī neko nedabūji. Un bildē arī baigi aizdomīgi, jo tie fermenteri nestāv ne kādā verķu ražotnē, ne arī šķūnī, bet drīzāk kādā brūzī un izskatās kā jauni, nu kāda velna pēc tādus nopirkt par 13 priekš sevis, bet pārdot par 3 naudiņām priekš tevis? Un ēbajā visa lielā solīšanā notiek pēdējās sekundēs, iepriekš pasekojot potenciālajiem solīšanas dalībniekiem, var saprast uz cik lielu gala summu katrs ir gatavs.