Nav tev tankiem jābūt tik lieliem cik vārāmais. Var liet vairākus vārījumus vienā, bet cik ir "pieklājīgais" laiks pret raugu, lai šim kaut ko nesačakarē pat nepateikšu. Mazie tomēr orientējas tā, ka 2 vārījumi fermenterī un tad raugs klāt, jo 2 vārījumus pa dienu uz mazo brūžu pusprofesionālajām iekārtām (nav tā, ka katrs process notiek automātiski un katrs savā toverī kā, piemēram, Aldarī, kur 6 vārījumi aizpilda vienu fermenteri, bet to viņi uzspēj diennaktī). Ar nākošo vārījumu pievienošanu fermenterim, kad jau tur sācis darboties raugs, ir risks, ka tev kas nogļuko misas dzesēšanas sākumā (tīri cilvēciska kļūda), un tu uzgāz tur karstāku misu, kā raugam patīkas, lai izvilktu savu skaisto dzīvi, un šis pamirst. Vismaz manā skatījumā prātīgais variants, ka vienā fermenterī aiziet tas, ko savāri vienā dienā.