Paldies Renāram, kolēģiem un organizatoriem! Pasākums krietni audzis salīdzinājumā ar gadu iepriekš. Cilvēku izdomai un varēšanai nav robežu. Vienīgi pie ēdināšanas organizatoriem stingri jāpiestrādā. Es nedomāju tās degustācijas kas bija par ieejas aprocēm. Tur viss līmenī. Tik garšīgi nokūpināt karpu laikam prot tikai Zaubē. Vai nu jāpalielina ēdinātāju skaits, vai viņi nespēj noprognozēt cilvēku skaitu. Tur vēl ir kur augt. Daudz jauku iespaidu. Alus nodaļa gan bija līmenī. Tā vismaz likās. Lai arī cilvēkiem nācās pavadīt kādu laiciņu rindā lai tiktu pie kārotā aliņa. Mūsu atvestais pietika gan daudzumā, gan daudzveidībā. Madonas Jānim daudz interesanti un visnotaļ baudāmi ali. Prieks, ka nav zudis eksperimentēšanas prieks. Nobaudīju arī labāko rudzu alu Latvijā. Un vēl pēdējos mājbrūvējumus no Suntažiem. No šodienas jau komerciālie. Vienīgi neskatoties uz silto laiku, un samērā lielos attālumus, alus bija auksts. Vakar reāli sāpēja kakls. Vienīgi pietrūka tumšie ali. Nebija Alusvedēja.
Vēlreiz paldies!