• Pasākumi
  • Vilniaus alaus festivalis 1. un 2. decembris

71
DAYS

15
HOURS

6
MINUTES

22
SECONDS

man biļete jau kabatā, tfu e-pasta kastē 🙂 gan jau kādā brīdī beigsies un visiem nepietiks.....

a month later

Gerai! Kurš tad vel brauc uz šo festiņu?

Es braucu (piektdien no rīta).

man ir vaf biļetes un naktsmājas. autobusam gaidu akciju, vilku žiemas biļetes ar vēl nav...

Man ir autobusa biļete un atpakaļceļš ar Gintu. Jāsāk par naktsmājām domāt ...

Ar ir biļetes un naktsmājas. Mēs riskēsim un brauksim ar auto 🙂

PeterisT ja var, tad pierezervejamies! Mums mainas plani un soferis jau piektdien brauc majas, mes gribam svetdien nesteidzigi tipinat uz maju pusi 🙂

ugis_n Viss sarunāts, situācija sakārtojās. 3 vietas Jums rezervētas.

Super, paldies!

Piedavajuma viena vieta divvietiga numurina uz 2 naktim (piektdiena-svetdiena), Corner hotel, gajiena attaluma no festa vietas, dalibnieku apmesanas hotelis, ta ka ballite ari pec festa beigam iespejama 🙂

image img-8979.png

es, man liekas, katru dienu pārbaudīju un nekas nebija... vakar nopirku biļetes uz viļņu, atpakaļ ar gintu.

• CNZ replied to this.

kastrolis Bija, bet tādas cenas bija tikai, ievadot promo kodu, kā jau ļoti bieži viņu akcijām. Pati nopirku līdzbraucējam 1 EUR biļeti piektdienas pēcpusdienai. Eh, tieši iedomājos, vai nevajadzētu tev PM uzrakstīt, bet izdomāju, ka gan jau pamanīsi tāpat šeit vai alus lietās 🙁