Par cik pa pēdējiem gadiem ir nākuši klāt daudz jauni KUPLAS biedri (tai skaitā arī es), iedomājos, ka ir pienācis laiks atkārtoti organizēties un brūžu eksursijām (Par cik lielāko tiesu eksursijas bijušas 2011-2013 gados) Parunāju par šo ar Daigu un viņa piekrita transporta organizēšanā. No savas puses varētu uzņemties arī daļu organizēšanas, piemēram sarunas ar brūžiem par mūsu uzņemšanu. Gan jau ka Gints arī varētu izpalīdzēt ar EST un LT brūžu kontaktiem un palīdzību eksursiju aizrunāšanā. Domāju, ka tagad kā reiz- rudens/ziemas periods ir tas laiks kad varētu organizēties. mans piedāvajums ir brūžu apmeklējums 1x mēnesī (piedāvājums sestdienas). Iespējams varētu pat vienoties par vairāku brūžu apmeklējumu vienā dienā

Gaidu komentārus un ierosinājumus 😉

Dzert autobusā gardus alus ir īpašs šarms😃
    Es par.
    Faktiski 1 braucienā varētu būt 2, max 3 brūži, ceturtajā jau būtu nepieklājīgi būt😃
    Tuvākais un pirmais varētu būt Pumpurs un Indiejānis (Rujānis arī grillu varētu uzstellēt un ēst uztaisīt)

KalvisK

Kalvi, par kuriem brūžiem iet runa? Par tā saucamajiem "craft" vai visiem?
    Pumpuram jau pagaidām īsti nav vēl ko rādīt!

KalvisK nu tad uz priekšu! izdomā datumu plānu un tad jau tauta kam brīvs datums pieteiksies.

Rencis Nu es personīgi gribu ķemmēr visu pēc kārtas. Man interesē gan process Cēsu alū gan Valmiermuiža gan Jaunpils un Pumpurs. Īsumā- gribu redzēt visus. 🙂
        kastrolis pirms kaut ko organizēju gribēju dzirdēt tautas viedokli, jo nav nozīmes saplānot ja gribētāji būs 3 😃

izklausās gan gardi, gan noderīgi.

mani personīgi lielie brūži neinteresē, Malduguns, IndieJānis utml. būtu tieši laikā

Gribētāji visticamāk saradīsies un, kā parasti, pēdējā brīdī 😉

NU ok. Tad šo vel īsumā apspriežam otrdien un tad sākam organizēties!

Es labprāt piedalītos kādā ekskursijā. Taču arī mani tie lielie brūži (Cēsu alus u.tml.) ne pārāk interesē.

Pagājušo gadu runāju ar Brāli, bija ar mieru mūs uzņemt, turklāt nav tālu, ja novācamies maz var pat ar sabiedrisko😃
                  Pašam vēl uz Piebalgu ir vēlēšanās.

Ja ir jautājums par interesi, tad man noteikti ir. Par tikšanu tajā vai citā dienā jau būs cits stāsts.

izklausās neveselīgi...

i'm in.

Eu nu forši! Manuprāt kā pirmo tūri varam ņemt - Brālis, Valmiermuiža un Brengulis! Ko sakat? Un tad varētu organizēties uz novembra pirmo vai otro sesdienu!?

Rencis Pašam vēl uz Piebalgu ir vēlēšanās

Piebalga pēc iepriekšējā apmeklējuma vairs iekša nelaidīs (ja vien Tev nav īpaši kanāli).

KalvisK Manuprāt kā pirmo tūri varam ņemt - Brālis, Valmiermuiža un Brengulis! Ko sakat?

Manuprāt - viens brauciens, viens brūzis. Bet tā kvalitatīvi -ar ciemakukuļiem, diskusijām, niansētu apskati u.t.t. Pēdējais V-muižas brauciens bija izcili labs. Tas gan bija pirms gadiem 5iem, bet otrs brūzis tanī pat dienā nebūtu sanācis. Es pat vairāk teikšu, vienam otram arī ar Valmiermuižu bija par daudz! 😃
                          Var jau protams braukt arī uz tādiem kur vairāk par degustāciju zāli tev neviens neizrāda, tad gan var 4 gb. vienā dienā mierīgi.
                          Šeit, manuprāt , jānodala tie brūži kur ir ko "darīt" un tie kuros ekskursija ir formalitāte.

Linards Nu nezinu gan. Piemēram pagajušajā gadā Tallinā paspējām gan uz Sori gan uz Olenaut. Un es neteikšu, ka izskrējām cauri un neko neredzējām. Bet piekrītu, ka varbūt vajag reducēt uz 2 brūžiem piem.: Malduguns un Brālis; Vmuiža un Brengulis.
                            LV brūzos (izņemot Labieša) neesmu bijis, tādēļ man nav info, kuri ir atsaucīgie brūži un kuri ir formālie. Bet gan jau ka vecie buki varēs ieteikt kur ir 5 min un kur 4h ekskursija 😉

Interesē.
                              Vajadzētu laikam apzināt kur ekskursijas ir pieejamas par naudiņu. Tērvete laikam piedāvā ekskursijas, blakus Zoltners?
                              Atceļā no Valmieras iemigu. Turp braucot ciemakukuļu baudīšana, Valmierā arī jauka uzņemšana, nenormālie ceļa remonti atceļā iemidzināja.

Nekomentēšu, sen neesmu grupu ekskursijās bijis.
                                Par atsaucību jau uzzināt var tikai uzzvanot un pajautājot. Dzirdēju, ka Tērvete parastu ekskursiju laikā nevienu tālāk par degustāciju zāli nelaiž. Arī pārējās KUPLA ekskursijas uz lieldarītavām bijušas vai nu Ata vai kāda cita foruma "dinozaura" sarunātas. Manuprāt vienīgā no darītavām (lielajām) kurā iekļūt var jebkurš, ir Valmiermuiža. Par mazajām ir jāskatās uz kurieni grib, un kur var sarunāt. Bet uzreiz jāsaka, ka virknē darītavu ieguvums no apmeklējuma būs neliels, vai pat mazāks kā lasot forumu. Bez apvainojumiem un aizskārumiem, bet ir Latvijā darītavas kuras strādā copy-paste režīmā un pavisam noteikti nav jēgas mērot ceļu uz Pļaviņām, ja pirms tam esi bijis Raiskuma pagastā.

AndisL Atceļā no Valmieras iemigu. Turp braucot ciemakukuļu baudīšana, Valmierā arī jauka uzņemšana, nenormālie ceļa remonti atceļā iemidzināja.

Ā, pareizi, mēs tak ar Tevi vienā mašīnā braucām. Es gan ar savu piezīmi par atpakaļceļu biju Vaļuku domājis kas Jāni esot izbesījis! 😃