Varbūt Rauna-Rīga ir kāds mājbrūvētājs, kurš gatavs uzņemt bariņu ar trakajiem, pacept desas utt? Jo maršruts baigi īss, varam droši pačilot! Gaidu ieteikumus un pieteikumus!
Brūžu ekskursijas
Tā, pagaidām datums ir 17.03, jo busu uz 10 nevar dabūt.
Un Malduguns ir rūpnieciskā kvartālā, nemanīju smuku vietu, kur patusēties!
Tātad! Dosimies uz alus darītavu Brālis, un pēc tam uz Raunu pie Malduguns alus meistariem. Plānā ir ne tikai alus baudīšana, bet arī kāds pikniks, tāpēc saģērbjamies siltāk.
Datums: 17.03.2018
Laiks: 9:00- 19:00
Satiekamies 8:50 pie Origo, kur busu stāvēšana.
Brauciena cena EUR 23.00. Cenā iekļauta vieta komfortablā autobusā, ekskursijas un degustācijas, piknikam ogles un trauki/piederumi.
Un gaidu pieteikšanos uz ekskursiju. Vietu skaits ierobežots, un pieņemts tiek tas, kurš ieskaita naudiņu.
Konts:
Daiga Skrimble
LV67HABA0551026871885
bāc.... galīgi slikts datums
žēl....
Diemžēl 10.03 nebija pieejami busi!
tak saprotu... ka vienmēr kādam kāds datums būs slikts, aizņemts utt...
Vēl 10 vietas brīvas (cerot, ka jautājuma zīme pārtaps ķeksītī)... Tā kā sasparojaties, šejienieši Kas tas par braucienu bez mājbrūvētājiem
Reducē uz 9
Vietas autobusā -2.
Kā tad būs ar to pikniku, būs tikai trauki, vai arī gaļa traukos? Kas jāņem līdzi?
Ar jautājuma zīmēm skaitot, šobrīd 6 brīvas vietas tik atlikušas
Tā, vietas palikušas 3. Lūgums, pirms skaitam naudu, ja neesam pieteikušies, uzrakstīt man vismaz 26septiņi041viens5. Savādāk būs vairāk gribētāju, nekā busā vieta!!!
wowowowo, nu jau divas vietas... Vēl man kādi 7 uz jautājuma zīmes, tāpēc visas iespējas vēl ir....
Viena vieta...palikusi tikai viena vieta!!!! Viss mainās pa minūtēm
Viss..... Balle beigusies..... Interesējos par lielāku busu!!!
Uz šo brīdi 2as brīvas vietas. Reaģējam naski, pazudīs kā rosols no svētku galda
Jaunumi:
Pirmais- autobuss ir pilns.. Kas mani ļoti priecē.
Otrais- piknikosim pie Kārļa Tomsona, tā kā ballīte būs