Jaunumi:
Pirmais- autobuss ir pilns.. Kas mani ļoti priecē.
Otrais- piknikosim pie Kārļa Tomsona, tā kā ballīte būs
Brūžu ekskursijas
Plāns piebraucējiem ar saviem auto:
10:00- Brālis
13:00- Malduguns (ekskursija un degustācija 5 EUR no personas)
Ir vēl viena vieta brīva! Respektīvi, jau esmu naudu pārskaitījis, bet slimības mākts, pats, diemžēl, netieku. Jāzvana Daigai, vai arī man 26881018. Jānis
Paldies tiem, kas ieradās, žēl par tiem, kuri netika. Bija liels prieks redzēt jaunas sejas. Kompānija izvērtās varen jautra un ekskursijas superīgas. Paldies arī trīs piebraucēju ekipāžām... Bijām ļooooti kuplā skaitā!
Vienu varu pateikt- labi, ka nav laika taisīt biežāk, mans organisms to neizturētu
PS. Neviens nav aizmirsis maisiņu busā????
Kad pie sevis aicinās:
1. Viedi Jelgavā?
2. Kalēju alus?
3. Teika?
4.?
5.?
Viedi aicina. Pagaidām gan izskatās, ka ātrākais septembrī varēsim uzrīkot
Aktīvisti, kamēr nokomplektējies ir tuvākais brauciens- viedi+miķelis, jāplāno nākošais!
Īsuma, vismaz es, personīgi esmu apmeklējusi (un 50% mani braucēji) šadas darītavas:
Bauskas, Tērvete, Zoltners, Brālis, Malduguns, Madonas alus (cido), Bursh, Biržu alus (LT), Astravo (LT), Latgales alus, Rēzeknes alus, Viedi un Miķelis.
Lūdzu idejas tālākajam plānam!!! Pagaidām vienīgais pieejamais datums šķiet 27.10.
Cēsis brīvdienās netaisot ekskursijas. Man tur nekāda blata nav!
Jaunpils - Saldalus, Adažu meistara alus- Labietis - V1 brewery, Valmiermuižas alus - Brenguļu alus, Talavas ķeniņa alus - Cesvaines alus, Odzienas muižas alus - Bursh - Baudalus, Tervetes alus - Ezerbruzis. Kā arī gribās Igaunijas brūžus apmeklēt
pag, kad viedi? man transportu nevajag, varu aiziet ar kajam, tik ja njems preti un nepalaidisu garam
Par Igaunijas brūžiem runājot, man vienā pērn netīšām sanāca būt (darba pasākumā kā izklaides elements). Biju šajā:
Vai es ieteiktu tur doties? Laikam jau ne. Galvenais stāstnieks angliski izteicās ne pārāk spoži, apstāstīja vien galvenās lietas (iz sērijas - paņemam iesalu, tad ūdeni, sākumā te, tad tur u.t.t.). Spīdoši bunduļi, šļauciņas, nekā diži vairāk...
Meitene, kas vadīja degustāciju, runāja ievērojami labāk, taču viņa stāstīja par aliem, kā kurš garšo u.t.t. Tie ali (bija pieejami laikam ~5 veidi) arī nebija pārāk izteiksmīgi un tādi, kas prātā paliktu.
Ja nebūtu pamatzināšanu šajās lietās, laikam būtu aizgājis maz ko sapratis... Tā kā šādās ekskursijās līdz šim neesmu bijis, var jau būt, ka citur nav stipri labāk un +/- šādi ir visur.
Igaunija būs noteikti, un noteikti kāds izcili labs brūzis. Bet atstāšu to uz pavasari. respektīvi nākošo gadu
Tā, draugi un citi zvēri!
Man problēma. 27.10. ir norezervēts autobuss, bet Jaunpils prasa man 6 eirikus par ekskursiju, Saldalus mūs gaida, kad būs siltāks, un Muižas alus arī vēl nav gatavs uzņemt viesus!
Nesaprotu, kur lai brauc? Venspils? Užavas alus un Ventspils alus? Palīdziet izlemt!
Netaisīšu jaunu topiku
Tātad, nākošais pasākums 27.10.2018. Izbraukšana 8:00
Galamērķis- Užava, Ventspils.
Pagaidām Ventspils alus darītava nav devusi atbildi, bet būs ok.
Summu uzzināšu līdz rīdienai! Bet būs virs 20 EUR, jo gabals tālāks!!!
Ar visām plānu maiņām un vairākām neveiksmēm, es tomēr esmu uztaisījusi programmu!
EKSKURSIJA
27.10.2018.
Pulcēšanās plkst. 08:00
Mercure Riga Centre (vecā pasta vieta)
Izbraukšana plkst. 08:15- NEKAVĒT, jo tāls ceļš!
Šoreiz mēs apciemosims Užavas alus darītavu, kur mūs sagaida eksursija un degustācija
Pēc tam dosimies Kuldīgas virzienā, kur mūs sagaidīs kolēģi no "Smilškalnu" vīna ar 7 vīnu degustāciju un uzkodām, kā arī paša vīndara izsmeļošs stāstījums par saimniecību un ogu nonākšanu vīna mucā
Pēc tam brīvais laiks, pusdienas Kuldīgā. Rīgā atgriezīsimies aptuveni 18:00.
Brauciena maksa: EUR 25,00 (priekšapmaksa obligāta līdz 22.10.2018)
Konts:
Daiga Skrimble
LV67UNLA0050012813442
SEB Banka AS