BOD Šis arī Lemesī bija, izštukojām ka tas ir tikai tirgotājs un vārpiņa tikai MŪS mūlsina 😃. Maksimums viņi ar savām etiķetēm drazu tirgo!

Atveda no Skrundas Lankalnu ''Induļa gaišo''. Izlejamais. Lai Dieviņš nogrābstās.... Vēl tagad atceroties zosāda uzmetas.....

kurzemnieks Laikam pirms 4 gadiem Induli dzēru Vērmaņa festā, toreiz likās viens no labākajiem aliem 🙂 bet toreiz ar pieredze un prasības nebija tādas un vēl Tērvetnieks šķita gana labs 😃

4 days later

Bišk spams, Bet man nav skaidrības. Vai esmu uzskaitījusi visus un sapratusi pareizi?

1 ALĶĪMIĶIS Bierhaus, SIA
        2 Alus Darbnīca Labietis ZLAUKTS, SIA
        3 Alus darbnīca TEIKA BALTIC OAK, SIA
        4 Alus darītava "VIEDI" GZD, SIA
        5 Ādažu Meistara alus Rose Brewery, SIA
        6 Ārpus Brewing Co. Ārpus, SIA
        7 Baudalus Madonas Alus Darītava, SIA
        8 BURSH alus darītava ECOS, SIA
        9 Cesvaines Alus Darītava Ducimus, SIA
        10 Ezerbrūzis Ezerbrūzis, SIA
        11 IndieJānis Jetbygg, SIA
        12 Jaunpils alus Jaunpils alus, SIA
        13 Kalēju alus Fermentum, SIA
        14 La Barda Banderi S.IDE, SIA
        15 Madonas Alus Madonas alus, SIA
        16 Malduguns alus darītava Kooperatīvs, SIA
        17 NURME NURME ALUS, SIA
        18 Odzienas Muižas Alus Odzienas Pilsbrūzis, SIA
        19 PUMPURS alus darbnīca Lennewarden, SIA
        20 Raiskumietis Raiskuma labumu darītava, SIA
        21 Saldalus Saldalus, SIA
        22 Sesku alus/ Mūrbūda Folkkubs ala
        23 Tālavas ķēniņa alus Tālavas ķēniņa alus, SIA
        24 Vecmuižas alus I.A., SIA
        25 Ziemeļu Enkurs ZE Enkurs, SIA
        26 Zoltners SILĀRES, SIA
        27 Trimpus Trimpus, SIA
        28 Nomadu alus Virsotne, SIA
        LADS
        29 Piebalgas alus Piebalgas alus, SIA
        30 Užavas alus Zaksi, SIA
        31 Brenguļu alus Abula, SIA
        32 Tērvetes alus Agrofirma Tērvete, SIA
        33 Bauskas alus Bauskas alus, SIA
        34 Brālis Alus Nams, SIA
        35 Brūveris Brūveris, SIA
        36 Lido alus Lido, SIA
        37 Krāslavas alus Krāslavas avots, SIA
        38 Gulbenes alus Gulbenes alus darītava, SIA
        39 Latgales alus Latgaldes alus D, SIA
        40 Miķeļa alus Miķeļa alus darītava, SIA
        41 Rēzeknis bryuvers DFD, SIA
        42 Valmiermuižas alus Valmiermuižas alus, SIA
        Citi zvēri
        43 Cēsu alus Cēsu alus, AS
        44 Aldaris Aldaris, AS
        45 Lāčplēša, Līvu, Lielvārdes alus Cido grupa,SIA
        46 Ilgezeem Ilgezeem,SIA
        47 Peter's Brewhouse Teatro, SIA
        48 Stargorod Baltic Pub, SIA

Vidzido Zem Valmiermuižas... Centos uzskaitīt darītavas. nevis īsti brendus

Manis pieminētais Lankalnu alus. "Lankalnu alus" SIA. Skrundas nov. Nīkrāces pag.

kurzemnieks Īsti nesaprotu, vai likt viņu... Latgales ols arī nav te ielikts... Dalītas domas un jūtas 😃

BOD
                Šie jau no sākta gala tikai paši vāra. Nezinu, kur radušās baumas, ka tirgo kaut kādus pārpirktos.

• BOD replied to this.

Vobla
                  Laikam pirms 4 gadiem Induli dzēru Vērmaņa festā, toreiz likās viens no labākajiem aliem 🙂 bet toreiz ar pieredze un prasības nebija tādas un vēl Tērvetnieks šķita gana labs 😃

Gadu atpakaļ es arī dzēru Induļa gaišo un neizlēju, lai gan maigi sakot sajūsmā nebiju. Šogad man atveda īsi pirms Jāņiem. Varbūt, ka bija uzspieduši uz kvantitāti. Katram jau sava gaume. Es Brenguli arī laikam lietu ārā. Šķebina tas salkanums....
                  Es gan joprojām uzskatu, ka Tērvetnieks ir vienīgais budžetnieks, kuram cena atbilst kvalitātei. Mans Top 1 pie zāles pļaušanas, lai pietaupītu savas IPAS svinīgākiem brīžiem. Šis jau ir tas mazpilsētu lāsts, ka visi veikali pini ar nedzeramiem aliem. Vienīgie lietojamie - Tērvete, Užava, Valmiermuiža. Pat no Statoila izņēmuši Labiešus un Viedus. Maitas tādi......Apskaužu Jūs Rīdziniekus...…..

kurzemnieks Skatoties kuros laukos🙂 Vakar pirmo reizi biju Laucienē un tur Aibes veikalā pārdod Nurmi 2,25- 2,85 Eur par aliem kas Rīgā tikai no 3 eur sākas🙂 Tātad nepareizos laukos dzīvo 😃

BOD
                      Nu šie jau nosacīti Leišmalē arī atrodas, un katrs kegus iegūst kā nu var. Ja es izlietu no Voblas kegiem, Tu taču nestāstītu visiem, ka Anglu vai Īru (īsti nezinu no kurienes šis ievilka) alu izleju 🙂