Andis jau sen uzbto aģitē. Viņam pat ir zīmējums un ir kas taisa.
Nav tikai kas uztaisa aptauju un savāc naudiņu un palaiž ražošanā.

vajadzees liidz tam arii viesu sarakstu

7 days later
      7 days later
      13 days later

Sveiciens Labākajiem, nu tiem kuri ganās Jelgavu sasniedzamā attālumā!
      Zux. Vai 2.marts Balerijā ir spēkā, kaut kā apsīkusi diskusija.
      E.

Manuprat nekas nav mainijies

Es rīt krāmēju mugursomā alu un tā lai pēc 18:00 būtu Balerijā.
        Ceru, ka nebūšu viens 🙂

sakam 17tos?
          Pagaidam viesi:
          es
          egy4
          andis
          alusvedejs
          kastrolis

ps. man alus laikam nav 🙁

zux Kā to saprast: "laikam nav"?
            Vai nu ir vai nav 🙂

es te sāku domāt ka nebraukšu... un alus arī tikai ja jelgavā kas atradīsies.

Būsim ar Sandru divatā. Alu iešu skatīties pagrabā. Aveņu, Upeņu, Ābolu, visi gatavināti vairākus gadus. Nu jau vajadzētu vairāk uz vīnu vilkt. Simtgades lambic no neiesalotiem kviešiem un aveņu krūmā saķertiem raugiem ar 2017. gada rudens. Nekā svaigāka gan laikam nebūs, bet nu jānogaršo. Neaizmirstam par ciemakukuli saimniekiem, kuriem ir dabīgi.

Pievienošos.

es
                    agnis
                    egy4
                    andisL
                    Sandra
                    alusvedejs
                    CNZ - kaa tevi deeveet?

• CNZ replied to this.

zux Liene Apsalone.
                      Uz sākumu gan nepaspēšu.

Pasākums bija neticami labs. Dažādi ali, mierīga atmosfēra un ik pa brīdim skaļa mūzika. 🙂

Paldies saimniekiem! Žukam par sarunāšanu! Lienei par garā ceļa mērošanu! Lienes tumšais bija ļoti labs. Pat recepti paprasīju. Pēdējo tumšo laikam darīju 2015. gadā. Viena pudelīte bija līdzi. Šopavasar kāds tumšais jāpagatavo. Egīla alus nemainīgs. Ar pīlādžiem vai bez, garša stipri līdzīga. Man patīk stiliņš! Agnim kā parasti atglancētas receptes. Beļģi pārsvarā. Pašam kā jau teicu, nekā īpaši svaiga. Ķiršu, upeņu alus no 2012. gada. Par garšas izmaiņām grūti spriest. Nav saglabājušies komentāri. Upeņu kādreiz likās nedzerams, bet tagad tīri labi noapaļojies. Agnis bija paņēmis līdzi veselu kolekciju. Tad mēģinājām atcerēties kad darīts. Neviena pudele ārā nekāpa. Blenderis kā tāds nebija. Beigās no bāra Piebalga un Tērvete, un man līdzi bija paņēmusies pudelīte Valmiermuiža. Dažādas alus darītavas, bet alus praktiski vienāds. Aklajā degustācijā es neatšķirtu.
                          Koncerts ar patika! Paldies!
                          P.s. Skatīsimies kā sanāks, ja nebūs tāds sausums un akā turēsies ūdens, uzrīkosim vasarā kādu ballīti pie mums. Tāda vēlēšanās izskanēja.

13 days later

Vai 12. martā nebija pirmais gadījums kad nenotika mēnešreize? Izskatās ka laba alus plašāka pieejamība jūtami mazina mājbrūvēšanas aktivitāti...