Noteikti iekš Valmiermuižas alus veikala ar jābūt i glāzēm, i komplektiem

Tā laikam ir, ka Gemosā neizskatās gluži the real deal, bet kā backup variants nav slikti.
    Paldies!
    Ja nu kādam vēl kāda ideja vai piedāvājums, droši.

Aldarī pie Rasiņa toč bij vismaz gadu atpakaļ, šķiet pat zem 5 Eur!

Voblam taisnība, tik cenu neatceros 5 vai 7 €. Inetā ir barstuff.com - atrodas Berlīnē un sūta uz Latviju arī vienu iepakojumu laikam pa kādiem 12€.

Pastāstiet man, nespeciālistam trauku jomā, kas tajā glāzē ir tāds īpašs, ka tā vajag iespringt. Ar ko tā glāze atšķiras no vīna glāzes? Mārketinga pasakas, ka expertu brigāde beidzot novākusies, lai radītu īpašu formu, kas atver kādas tur īpašās čakras alus baudīšanai, neuztveršu nopietni.
          Protams, gaumes jautājums, bet, manuprāt, ir daudz seksīgāki varianti viegli pieejami tirgū, ja gribās labu alu vakarā nobaudīt pa skaisto ar atšautu mazo pirkstiņu.

nianses gan jau ir, bet šaubos, vai var just starpību satrp Gemosa, Valmiermuižas vai ūberoriģinālo glāzi

Uberorigīnālajai var čeku pie kājiņas piesiet, un tad paceltajam pirkstiņam būs lielāka nozīme 😃
              PS. Nekā personīga, man arī patīk skaistas lietas 🙂

Edzins Es tavu glāzi lietoju ikdienā nu gandrīz katru dienu (jau 3 gadus ne?), izskaidrot nevaru bet tā ir labākā glāze! Protams man ir daudz dažādas citas glāzes bet neviena nestāv klāt. Tas pats Labieša Špīgolo komplekts stāv plaukta dziļākajā stūrī noputējis, jo tajā dzeršanas bonusus neatradu a Teku ir vis- izmērs, kājiņa, ieliekums, ļoti ērti virpināma pirkstos, utt, nu maģiska tak🙂

Tagad izdomāju- jā, kātiņa biezums un forma ir izcila, vīna glāzēm kātiņi ir tievi un vairāk taisni un tāpēc pirkstos tie nav ērti, a šis ir tā kā vajag ar tievāko vietu centra kas lēzeni paliek resnāka.
                Alus nav jāsilda tādēļ stikls ir biezāks un nav trausluma sajūtas!
                Pati glāzes forma ļauj pēc vajadzības, iegriežot alu, to uzšūmēt jo ir lūzums, tas nav tik vienkārši apaļā glāzē izdarāms. Tāpēc tā ir teicami piemērota daudz dažādiem stiliem.
                Nu kaut kā tā 🙂

man šāda tipa glāzēm nepatīk augstais smaguma centrs - viegli apgāzt, kad pilna

Kad glāzes sāk gāzties, tad jāpāriet uz pintēm 😃

10 days later

Aizgāju uz Femont Brewery, satiku pareizo cilvēku un dabuju TEKU.

Write a Reply...